Hoe De Schakelaar Te Configureren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Schakelaar Te Configureren?
Hoe De Schakelaar Te Configureren?

Video: Hoe De Schakelaar Te Configureren?

Video: Hoe De Schakelaar Te Configureren?
Video: Hoe installeer je de Zigbee Hue inbouwdimmer NN (zonder nuldraad) - Home2Link 2024, Mei
Anonim

In het tijdperk van internet en informatietechnologie worden steeds meer switches gebruikt. Dit zijn speciale apparaten die batches documenten tegelijkertijd naar alle adressen op het netwerk sturen. Het is moeilijk om dit kenmerk van de switch te overschatten, aangezien kantoorbelangen zo'n functie vereisen.

Hoe de schakelaar te configureren?
Hoe de schakelaar te configureren?

Noodzakelijk

Wissel met dat paspoort, kabeltang en kabelschoenen

instructies:

Stap 1

Switches onthouden niet alleen alle huidige adressen van werkstations en apparaten, maar filteren ook het verkeer voor een bepaald doel. Op het juiste moment openen ze de poort en sturen het toegewezen pakket door naar de geadresseerden.

Stap 2

De schakelaarconfiguratie moet in de volgende volgorde worden uitgevoerd:

- sluit de schakelaar aan op de voeding, die op zijn beurt - op de voeding via het stopcontact;

- neem een netwerkkabel en sluit de switch aan op de netwerkkaart van je computer:

wees voorzichtig - op de twisted pair-draden moeten er nokken zijn met verwarde contacten volgens de instructies in dat paspoort van de schakelaar;

Stap 3

- configureer de netwerkkaart:

om dit te doen, selecteert u met de muis de knop "Start" en vervolgens het tabblad "Configuratiescherm", waarin u op het gedeelte "Netwerk en netwerkverbindingen" moet klikken en de netwerkkaart met de rechtermuisknop moet weergeven (indien je hebt maar één netwerkkaart, dan moet deze toch geselecteerd en bevestigd worden met de "OK"-toets);

Stap 4

- activeer in de sectie "Local Area Connection" de subsectie "Eigenschappen", scrol vervolgens omlaag naar het einde van de lijst, waar u de regel "Internet Protocol (TCP / IP)" vindt en klik op de knop "Eigenschappen".

- specificeer het adres en subnetmasker:

noteer in het tabblad "Algemeen" het IP-adres 192.168.0.2 en het subnetmasker 255.255.255.0 en bevestig dat de invoer correct is;

Stap 5

- controleer de werking van de schakelaar:

gebruik het ping-servicecommando, voer het netwerkadres van uw computer op het netwerk in en stel het ping 192.168.0.2 –t datapakket in om in oneindige modus te worden verzonden (als u het wilt onderbreken, drukt u op Ctrl + C - het programma rapporteert gegevensverlies tijdens verzending).

Stap 6

Door de switch te configureren, kunt u tijd besparen bij het verzenden van datapakketten en dit proces volledig automatiseren. De "netwerkverbindingen" zijn toegankelijk door het netwerkpictogram onderaan het scherm te activeren, waar u vervolgens de knop "Eigenschappen" moet selecteren en erop moet klikken met de linkermuisknop.

Aanbevolen: