Hoe De Schakelaar Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Schakelaar Aan Te Sluiten?
Hoe De Schakelaar Aan Te Sluiten?

Video: Hoe De Schakelaar Aan Te Sluiten?

Video: Hoe De Schakelaar Aan Te Sluiten?
Video: Uitleg hoe goedkoopste schakelaar aan te sluiten op het Sprekend Boek 2024, Mei
Anonim

Om een dergelijk nadeel van Ethernet te elimineren, zoals het gelijktijdig verzenden van pakketten naar alle adressen in het netwerk, kunt u speciale apparaten gebruiken - switches (switches). Ze onthouden alle adressen van werkende apparaten en stations en filteren het verkeer op het beoogde doel - ze verzenden het op het moment dat de poort wordt geopend en de bestemming van het datapakket.

Hoe de schakelaar aan te sluiten?
Hoe de schakelaar aan te sluiten?

Noodzakelijk

Schakelaar, kabeltang, kabelschoenen, technische documentatie voor de schakelaar

instructies:

Stap 1

Sluit de schakelaar aan op de voeding. Steek de stroomadapter in een stopcontact.

Stap 2

Sluit de netwerkkaart van de computer met een netwerkkabel aan op de switch. De getwiste draden moeten voorzien zijn van kabelschoenen die de contacten voeden volgens het elektrische schema in de technische documentatie van de schakelaar.

Stap 3

Configureer de netwerkkaart. Om dit te doen, klikt u op de knop "Start" en selecteert u het tabblad "Configuratiescherm". Activeer daarin het gedeelte "Netwerk en netwerkverbindingen". Selecteer in het nieuwe menu "Netwerkverbindingen" en geef met de rechtermuisknop de netwerkkaart op. Als er maar één netwerkkaart is, selecteert u deze toch en drukt u op de OK-knop.

Stap 4

Selecteer "Local Area Connection" en activeer vervolgens het tabblad "Eigenschappen". Gebruik de schuifbalk om "Internet Protocol (TCP / IP)" onderaan de lijst te selecteren. Activeer de knop "Eigenschappen".

Stap 5

Registreer op het tabblad "Algemeen" IP-adres en subnetmasker - IP-adres 192.168.0.2 en subnetmasker 255.255.255.0. Bevestig de juistheid van de set en klik op "OK".

Stap 6

Controleer de werking van de geïnstalleerde switch met behulp van de opdracht ping-service. Specificeer het netwerkadres van de computer in het werkende netwerk en stel de verzending van het datapakket in: ping 192.168.0.2 –t. De functie "-t" betekent een eindeloze uitwisseling van datapakketten. Om het te onderbreken, drukt u op Ctrl + C. In het dialoogvenster zal het programma u informeren over de verliezen bij gegevensoverdracht en de wisselkoers.

Aanbevolen: