Verbinding Maken Met Kanalen

Inhoudsopgave:

Verbinding Maken Met Kanalen
Verbinding Maken Met Kanalen

Video: Verbinding Maken Met Kanalen

Video: Verbinding Maken Met Kanalen
Video: Instructie: Verbinding met houtlijm en lijmklem. 2024, Mei
Anonim

Als je geen tv in huis hebt, maakt het niet uit. U kunt alle kanalen waarin u geïnteresseerd bent aansluiten op uw pc. Om dit te doen, moet u een tv-tuner kopen, aansluiten en dienovereenkomstig configureren.

Verbinding maken met kanalen
Verbinding maken met kanalen

instructies:

Stap 1

Koop een tv-tuner bij een computerwinkel om verbinding te maken met de kanalen. Er zijn twee soorten tv-tuners: standalone en computerafhankelijk. Het is het beste om een standalone tv-tuner aan te schaffen, maar dat kost meer en is niet altijd praktischer dan je collega, die afhankelijk is van een pc.

Stap 2

Lees aandachtig de instructies die bij uw tv-tuner zijn geleverd. Sluit hem aan volgens de instructies in de handleiding. Als u een interne tv-tuner hebt gekocht, bijv. apparaat in de vorm van een bord, dan moet u het in de systeemeenheid installeren. Verwijder hiervoor het zijpaneel van de systeemeenheid om toegang te krijgen tot de PCI-connector op het moederbord.

Stap 3

Installeer de tv-tuner erin door eerst het deksel van de achterkant van de systeemeenheid te verwijderen. Als je een externe tv-tuner hebt gekocht, sluit deze dan aan met een speciale verbindingskabel, die in de set moet worden meegeleverd.

Stap 4

Start uw pc. Plaats de cd met de stuurprogramma's voor de tv-tuner, die ook in het pakket zitten, in het station. Parallel met de stuurprogramma's wordt een speciaal programma op uw pc geïnstalleerd. Je hebt het nodig om zenders te bekijken. Dit programma ziet eruit als een virtuele tv.

Stap 5

Voer het programma uit. Schakel het in om automatisch naar tv-zenders te zoeken. Nadat het zoeken is voltooid, plaatst u de kanalen op een handige locatie en geeft u ze namen om het navigeren te vergemakkelijken. Met een speciale functie kunt u ook de tijd instellen waarop de "virtuele tv" automatisch wordt ingeschakeld. Als u buitenlandse televisiezenders wilt aansluiten, moet u een satellietschotel aansluiten op uw tv-tuner, waardoor de mogelijkheden van uw pc aanzienlijk worden uitgebreid.

Aanbevolen: