Hoe Verbinding Te Maken Met De Battlefield 2-server

Inhoudsopgave:

Hoe Verbinding Te Maken Met De Battlefield 2-server
Hoe Verbinding Te Maken Met De Battlefield 2-server

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met De Battlefield 2-server

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met De Battlefield 2-server
Video: BF2 offline LAN server tutorial 2024, Mei
Anonim

In BattleField 2 vind je een werkelijk enorm arsenaal aan technieken en strategieën, waar de meest "zieke" verbeeldingskracht hun tactische vaardigheden kan tonen, dus voel je vrij om contact te maken met dezelfde spelers als jij, om te beslissen wie het volgende gevecht zal winnen.

Hoe verbinding te maken met de Battlefield 2-server
Hoe verbinding te maken met de Battlefield 2-server

instructies:

Stap 1

Om verbinding te maken met de "Battlefield 2"-server heb je nodig:

Download Gamespy "online account" van elke beschikbare site. Registreer je met je e-mailadres, game-gebruikersnaam en wachtwoord. U krijgt een automatische login aangeboden, waarbij alle informatie wordt opgeslagen, zodat u de gegevens niet voortdurend opnieuw moet schrijven. Mee eens, dit versnelt je verbinding met een mogelijke gameserver.

Stap 2

Elk profiel wordt afzonderlijk gecontroleerd, dus ga direct na registratie en inloggen naar het menu "Opties" - maak optimale spelopties, verbindingssnelheid (512K of beter), bedieningselementen, afbeeldingen, geluid (microfoonfrequenties). Elke keer dat je de grafische instellingen wijzigt, wordt het spel geoptimaliseerd voor een specifieke configuratie. Als uw systeem niet sterk genoeg is, en vaker een videokaart, moet u de video-instellingen niet vaak wijzigen, omdat de prestaties afnemen en er een overmaat aan shader-cache is.

Stap 3

Ga dan naar "MULTIPLAERJOIN INTERNET" en voer de gegevens bijvoorbeeld als volgt in:

IP-adres: 127.0.0.1

Poort: 27015

Wachtwoord: 34785435 (meestal is er geen wachtwoord vereist)

Stap 4

Het is ook mogelijk om alle servers te bekijken, klik op "Alle servers" in de linkerbovenhoek. Kies hieruit een kaart die past bij jouw stijl en het soort spel dat je speelt. Klik op "Verbinden" De server waarmee u verbinding heeft gemaakt, wordt automatisch opgeslagen in "Favorieten-geschiedenis". Selecteer vervolgens de server en klik op "Maak favoriet". Het blijft in uw bladwijzers staan en u kunt er verbinding mee maken zonder elke keer "IP / PORT" te typen.

Stap 5

Om verbinding te maken met de server "met één klik" op de snelkoppeling, kopieert u uw huidige snelkoppeling en wijzigt u deze zodat het pad er als volgt uitziet: Code voor onmiddellijke start van het spel en snelle verbinding met de "BF2"-server. "D: ProgrammabestandenGames / Battlefield 2BF2.exe "+ menu 1 + volledig scherm 1 + herstart 1 + playerPrefix your_prefix + playerName your nickname + playerPassword uw wachtwoord + joinServer 127.0.0.1 + poort 15678

Succes!

Aanbevolen: