Een USB-flashstation Formatteren In Het Ntfs-systeem

Inhoudsopgave:

Een USB-flashstation Formatteren In Het Ntfs-systeem
Een USB-flashstation Formatteren In Het Ntfs-systeem

Video: Een USB-flashstation Formatteren In Het Ntfs-systeem

Video: Een USB-flashstation Formatteren In Het Ntfs-systeem
Video: Explaining File Systems: NTFS, exFAT, FAT32, ext4 u0026 More 2024, Mei
Anonim

Het proces van het formatteren van een USB-station stelt u in staat om snel alle informatie ervan te verwijderen of het bestandssysteem te wijzigen. Voor de implementatie ervan worden de middelen van het Windows-besturingssysteem gebruikt. Als de flashkaart niet goed werkt, hebt u mogelijk aanvullende software nodig.

Een USB-flashstation formatteren in het ntfs-systeem
Een USB-flashstation formatteren in het ntfs-systeem

instructies:

Stap 1

Probeer eerst de flashkaart te formatteren met een standaard Windows-functie. Open het menu Deze computer. Het is toegankelijk via het menu Start of door te drukken op de toetsen Ctrl en E. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de USB-drive.

Stap 2

Selecteer Indeling in het pop-upmenu. Selecteer NTFS in het item "Bestandssysteem". Schakel het selectievakje Snel (inhoudsopgave wissen) uit. Klik na het voorbereiden van de parameters op de knop "Start". Als er een waarschuwingsvenster verschijnt, klikt u op Ja.

Stap 3

Als de flashkaart niet correct werkt, opent u het menu "Configuratiescherm" en gaat u naar het item "Systeem". Zoek en open het menu Beheer. Ga naar Computerbeheer.

Stap 4

Selecteer in het menu dat wordt geopend het item "Schijfbeheer". Zoek de grafische afbeelding van de USB-stick en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer "Formaat". Configureer de instellingen voor het wijzigen van het bestandssysteem en klik op de knop "Start".

Stap 5

Als uw USB-station niet wordt weergegeven in het menu Schijfbeheer, downloadt u de HP USB Format-software. Het wordt gratis verspreid, zodat u de actieve versie gemakkelijk kunt vinden. Sluit de flash-kaart aan op de USB-poort en start het programma.

Stap 6

Selecteer in het veld Apparaat de gewenste schijf. Geef in de kolom Bestandssysteem de optie NTFS op. Schakel het selectievakje Snel formatteren uit. Klik op de Start-knop en wacht tot het programma is afgesloten. Verwijder vervolgens veilig de USB-stick. Sluit het opnieuw aan op uw computer en probeer alle bestanden naar de flashkaart te schrijven.

Aanbevolen: