Een Map Openen Zonder Wachtwoord

Inhoudsopgave:

Een Map Openen Zonder Wachtwoord
Een Map Openen Zonder Wachtwoord

Video: Een Map Openen Zonder Wachtwoord

Video: Een Map Openen Zonder Wachtwoord
Video: Windows 10 - inloggen zonder wachtwoord 2024, Mei
Anonim

De meeste computergebruikers hebben regelmatig de wens om een map te beschermen tegen ongewenste toegang. Deze wens is terecht, aangezien het voor hackers en andere ongewenste personen veel moeilijker is om toegang te krijgen tot afgeschermde informatie. Er zijn veel manieren om informatie te beschermen. De meest populaire hiervan is het instellen van een wachtwoord. Maar het instellen van een wachtwoord voor de map zelf is niet erg eenvoudig, maar het instellen van een wachtwoord voor een archief is veel realistischer. Er zijn echter momenten waarop u het archief moet ontgrendelen.

Een map openen zonder wachtwoord
Een map openen zonder wachtwoord

Noodzakelijk

Personal computer, Advanced Archive Password Recovery-programma

instructies:

Stap 1

De hele operatie van het breken van het archief wordt teruggebracht tot de brute force-methode, d.w.z. het verzamelen van een wachtwoord. Er zijn praktisch geen andere vergelijkbare programma's met andere methoden. Voor dit doel kunt u het beste het programma Advanced Archive Password Recovery gebruiken, aangezien dit de leider is op dit gebied. U kunt het programma downloaden van de officiële website https://www.passwords.ru/azpr.htm. Het installatieproces is vrij eenvoudig. Voer de installatiesnelkoppeling uit. Als het zich in het archief bevindt, pak dan alle inhoud uit in een aparte map. Geef vervolgens de installatiemap op uw harde schijf op en het programma wordt geïnstalleerd

Stap 2

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, hoeft u alleen het pad naar het met een wachtwoord vergrendelde archief te selecteren met de knop "openen", waarna de bekende verkenner wordt geopend. Selecteer vervolgens het vereiste bestand of voer de bewerking uit met behulp van de adresbalk, waar u alleen het pad naar het archief hoeft in te voeren.

Stap 3

Als je dit hebt gedaan, hoef je alleen nog maar de aard van de aanval te kiezen: brute kracht, per masker, per woordenboek, platte tekst, gegarandeerde WinZip-decodering en een wachtwoord van de sleutels. Klik dan op de "start"-knop. Nu begint het selectieproces, wat lang kan duren.

Stap 4

Maar voordat u het wachtwoord gaat raden, moet u eerst proberen het te kraken met behulp van social engineering. Wachtwoorden voor archieven die van internet zijn gedownload, bestaan bijvoorbeeld vrij vaak uit het siteadres. Ook kan het archief standaardwachtwoorden bevatten die uit dezelfde cijfers of namen bestaan. Zoals u kunt zien, is het niet zo moeilijk om een met een wachtwoord beveiligde gearchiveerde map in te voeren, het belangrijkste is om bepaalde stappen te volgen.

Aanbevolen: