Hoe Een Wachtwoord In Odnoklassniki Te Herstellen Zonder Een Telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord In Odnoklassniki Te Herstellen Zonder Een Telefoonnummer
Hoe Een Wachtwoord In Odnoklassniki Te Herstellen Zonder Een Telefoonnummer

Video: Hoe Een Wachtwoord In Odnoklassniki Te Herstellen Zonder Een Telefoonnummer

Video: Hoe Een Wachtwoord In Odnoklassniki Te Herstellen Zonder Een Telefoonnummer
Video: Одноклассники - удалить аккаунт #36 2024, April
Anonim

Veel gebruikers van sociale netwerken zijn niet verantwoordelijk genoeg om hun pagina te registreren. Hierdoor rijzen er vaak vragen over hoe u het wachtwoord in Odnoklassniki kunt herstellen, hoe u dit kunt doen zonder het telefoonnummer waaraan het account is gekoppeld, wat u moet doen als u uw login niet meer weet, en vele andere. Niet alle bezoekers kunnen gemakkelijk door de site navigeren en hebben daarom hulp nodig.

Hoe een wachtwoord te herstellen in klasgenoten zonder telefoonnummer phone
Hoe een wachtwoord te herstellen in klasgenoten zonder telefoonnummer phone

Hoe een wachtwoord in "Odnoklassniki" op nummer te herstellen

Om naar uw pagina te gaan en het wachtwoord te wijzigen, dat uit het geheugen is gevlogen, moet u naar de hoofdpagina van de Odnoklassniki-site gaan. In de buurt van het formulier voor het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord, moet u op de regel "gebruikersnaam of wachtwoord vergeten" klikken.

In het formulier dat op het scherm verschijnt, moet u het telefoonnummer invoeren dat aan het account is gekoppeld en de captcha (letters en cijfers uit de afbeelding).

Als u uw telefoonnummer niet aan uw account heeft gekoppeld, hoeft u dit niet in te voeren.

Nadat het formulier volledig is ingevuld, moet u op de knop "Doorgaan" klikken.

Er wordt een sms-bericht naar uw mobiel gestuurd om de wachtwoordwijziging te bevestigen, waarna u met succes naar uw pagina in Odnoklassniki kunt gaan.

Hoe een wachtwoord in Odnoklassniki te herstellen zonder een telefoonnummer

Als u uw mobiele nummer niet heeft gekoppeld aan uw pagina op een sociaal netwerk, hoeft u dit niet in te voeren om de toegang te herstellen in de vorm van het wijzigen van een vergeten wachtwoord. In plaats daarvan moet u uw e-mailadres opgeven, de beveiligingscode uit de afbeelding invoeren en de bewerking bevestigen door op de knop "Doorgaan" te klikken.

Er wordt een e-mail naar uw mailbox gestuurd met een link en een wachtwoordherstelcode.

Sommige gebruikers klagen dat brieven niet in hun inbox aankomen. In dit geval moet u de spelling van het e-mailadres controleren en ook naar de map "Spam" in uw e-mail gaan.

Als de pagina was gekoppeld aan een telefoonnummer, maar je hebt er geen toegang toe, of je kunt je e-mail niet invoeren, dan zal het wat moeilijker zijn om het wachtwoord in Odnoklassniki te herstellen.

Om naar uw profiel te gaan, moet u naar beneden scrollen op de pagina en in de uiterst rechtse kolom het item "Regelgeving" vinden, het item "Contact opnemen met ondersteuning" selecteren. In het formulier dat wordt geopend, moet u uw gegevens invullen en de essentie van het probleem gedetailleerd beschrijven. Het is waarschijnlijk dat de beheerders van het sociale netwerk Odnoklassniki u zullen vragen om uw identiteit te bevestigen. Een scan van de eerste pagina van het paspoort, een reeks en een nummer, dat indien nodig kan worden afgedekt, is voldoende.

Het antwoord van de ondersteuningsservice komt in de regel binnen 48 uur, dus houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om het wachtwoord in Odnoklassniki onmiddellijk te herstellen zonder een telefoonnummer.

Er moet vooral worden opgemerkt dat als u wordt aangeboden om een vergeten gebruikersnaam of wachtwoord voor geld te herstellen, ze u hoogstwaarschijnlijk willen bedriegen, aangezien deze service op de sociale netwerksite gratis is.

Aanbevolen: