Schaduwen Op Labels Verwijderen

Inhoudsopgave:

Schaduwen Op Labels Verwijderen
Schaduwen Op Labels Verwijderen

Video: Schaduwen Op Labels Verwijderen

Video: Schaduwen Op Labels Verwijderen
Video: #6RT6L21kijk en schaduwlijnen 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende manieren om schaduwen op labels te verwijderen. Dit kan zonder drastische maatregelen - het systeem opnieuw installeren of terugkeren naar een herstelpunt. Om schaduwen op snelkoppelingen op het bureaublad te verwijderen, hoeft u alleen maar goed thuis te zijn in de instellingen van uw computer.

schaduwen op labels
schaduwen op labels

instructies:

Stap 1

Klik eerst met de rechtermuisknop op het pictogram Deze computer en selecteer Eigenschappen. Ga in het geopende venster naar het tabblad "Geavanceerd". Vink in de lijst "Visuele effecten" die verschijnt het vakje aan naast "Schaduwen werpen met pictogrammen op het bureaublad". Sla vervolgens de instellingen op en sluit het venster met computereigenschappen.

Stap 2

Er is nog een andere manier om bij de lijst met visuele effecten te komen. Ga hiervoor naar het menu "Start" in het "Configuratiescherm". Selecteer in dit venster het gedeelte "Systeem" en ga naar het tabblad "Geavanceerd". Klik in de subsectie "Prestaties" op de knop "Opties". Dus ging je naar het tabblad "Visuele effecten", waar je het vakje "Schaduwen werpen met pictogrammen op het bureaublad" aanvinkt. U kunt ook "Standaardinstellingen herstellen" selecteren als u tevreden bent met deze instellingen. Vergeet niet om eventuele wijzigingen die u aanbrengt op te slaan, indien nodig.

Stap 3

Heel vaak gebeurt het dat er na al deze operaties geen veranderingen optreden. In dit geval is het volgende dat u hoeft te doen terug te gaan naar het menu "Start" in het "Configuratiescherm" en het gedeelte "Beeldscherm" te selecteren. Dan moet je naar het tabblad "Desktop" gaan en "Desktop-instellingen" openen. Verwijder alle (!) selectievakjes in het verschenen tabblad "Web". Dan verdwijnen de schaduwen op de labels. Als dit niet gebeurt, is er hoogstwaarschijnlijk een animatie op uw bureaublad geïnstalleerd. Om het gewenste resultaat te bereiken, moet u het uitschakelen en het systeem opnieuw opstarten.

Aanbevolen: