Hoe Een Klantbank Over Te Boeken?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Klantbank Over Te Boeken?
Hoe Een Klantbank Over Te Boeken?

Video: Hoe Een Klantbank Over Te Boeken?

Video: Hoe Een Klantbank Over Te Boeken?
Video: De Verpanding - Hoe de rabobank op de kunst van haar klanten jaagt! 2024, Mei
Anonim

Tijdens het werk wordt het noodzakelijk om de klantbank van de ene computer naar de andere over te zetten. Je kan het zelf doen. Maar daarna moet u de bank die uw bedrijf bedient, informeren over de verhuizing.

Hoe een klantbank over te boeken?
Hoe een klantbank over te boeken?

Noodzakelijk

PN-flashkaart, pincode uit de VPN-tunnel, registratiekaart voor de klantenbank, beheerderswachtwoord, diskette met sleutel

instructies:

Stap 1

Installeer op de nieuwe computer de programma's die u nodig heeft om de klantenbank te ondersteunen. De gerelateerde producten bevatten verschillende drivers. Afhankelijk van het systeem waarop de basis is gebouwd, kan dit MO Access (versie 4.00.4 en hoger) zijn voor Access, cryptbeveiliging voor Verba-OW, CryptoPro, CryptoCom of Word voor WordView. Om het programma te vinden dat u nodig hebt, hoeft u alleen maar een cd met een distributiekit aan te schaffen.

Stap 2

Kopieer de map met de klantenbank van de oude computer naar de nieuwe. U kunt een map overbrengen met een geheugenkaart of via een lokaal netwerk, dat meestal alle kantoorapparatuur verbindt. Verwijder daarna het bestand dat de naam van de oude computer met de extensie "cfg" bevat.

Stap 3

Plaats de VPN-kaart in de sleuf. Controleer of de machine het heeft gedetecteerd. In het venster dat verschijnt, moet u uw pincode invoeren. Hiermee wordt de verbinding tot stand gebracht.

Stap 4

Voer het bankidentificatienummer, werkpleknummer, aantal mogelijke handtekeningen en serienummer in op de kaart van de klantbank.

Stap 5

Voeg nieuwe paden toe als u de directorystructuur hebt gewijzigd. Om dit te doen, selecteert u in het menu-item "Instellingen" het gedeelte "Vervoer" en voert u bovenaan twee geadresseerden in, terwijl u tegelijkertijd de directory-instellingen onderaan de pagina wijzigt. Bovendien moet u naar elke handtekening gaan en alle paden wijzigen.

Stap 6

Neem contact op met de bank die uw bedrijf bedient en informeer over de overdracht van het programma. Bankmedewerkers zullen de binding met de oude computer resetten en de klant aan de nieuwe binden. Houd er rekening mee dat de bank mogelijk een officiële brief nodig heeft om deze op haar kantoor te bezorgen.

Stap 7

Log in op de klantenbank en voer het wachtwoord van de manager in. Dien dan een verzoek in om de gegevens bij te werken. De procedure wordt uitgevoerd nadat u de sleutel van de manager hebt ingevoerd.

Stap 8

Controleer het klantnummer op de server als het nieuw geïnstalleerde programma fouten veroorzaakt. Test het werk van de klantbank. Probeer de betalingsopdracht af te drukken.

Aanbevolen: