MC-document Opslaan Als PDF

Inhoudsopgave:

MC-document Opslaan Als PDF
MC-document Opslaan Als PDF

Video: MC-document Opslaan Als PDF

Video: MC-document Opslaan Als PDF
Video: Hoe kan ik mijn bestand opslaan als PDF? 2024, Mei
Anonim

Portable Document Format (PDF) is een van de meest bekende bestandsformaten ter wereld. Gebruiksgemak, leesbaarheid en de mogelijkheid om documenten niet alleen met tekst, maar ook met grafische informatie te vullen, trekt veel gebruikers. Daarom worden de meeste documenten in dit formaat opgeslagen.

Het is nodig

  • - Het document dat u gaat opslaan in PDF-formaat (MS Word; MS Excel; Power Point)
  • - Adobe Acrobat-programma geïnstalleerd op uw computer

instructies:

Stap 1

MS WOORD. Open het document dat u als PDF wilt opslaan. Klik op "Bestand". Selecteer "Opslaan als" en klik erop. Geef in de regel "Bestandsnaam" de gewenste documentnaam op. Klik op "Opslaan".

Beeld
Beeld

Stap 2

MS EXCEL. Open het document dat u als PDF wilt opslaan. Klik op "Bestand". Selecteer "Opslaan als" en klik erop. Geef in de regel "Bestandsnaam" de gewenste documentnaam op. Klik op de knop Opslaan. Houd er rekening mee dat als het boek in Excele geen grenzen heeft, ze ook niet in PDF zullen zijn.

Beeld
Beeld

Stap 3

MS POWERPOINT. Open het document dat u als PDF wilt opslaan. Klik op "Bestand". Selecteer "Opslaan als" en klik erop. Geef in de regel "Bestandsnaam" de gewenste documentnaam op. Klik op de knop Opslaan. Onderaan is er een vervolgkeuzelijst "Bestandstype", klik erop en selecteer het PDF-formaat.

Aanbevolen: