Hoe Maak Je Een Dvd Met Een Menu

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Dvd Met Een Menu
Hoe Maak Je Een Dvd Met Een Menu

Video: Hoe Maak Je Een Dvd Met Een Menu

Video: Hoe Maak Je Een Dvd Met Een Menu
Video: Pinnacle Studio 18 u0026 19 Ultimate - DVD Menu / Disc Authoring Tutorial 2024, Mei
Anonim

Elke dvd-schijf heeft een menu waarmee u de gewenste scène uit de video kunt selecteren, de video kunt afspelen of de taal kunt selecteren. Bruiloften, vakanties, diploma-uitreikingen en verjaardagen beginnen met een spectaculair menu. U kunt het maken met speciale programma's.

Hoe maak je een dvd met een menu
Hoe maak je een dvd met een menu

Noodzakelijk

  • - programma's voor het maken van dvd-schijven;
  • - computer of laptop.

instructies:

Stap 1

Eerst moet u de juiste programma's op uw computer installeren. Ze kunnen van internet worden gedownload. De meest voorkomende hiervan zijn DVDStyler, Super DVD Creator, Video DVD Maker Pro, DVD-lab Pro en DvdReMake Pro. Overweeg hun belangrijkste kenmerken en mogelijkheden.

Stap 2

Met DVDStyler kunt u dvd's maken met interactieve menu's, ondersteunt MPEG-4, MPEG-2, MP2, DivX, MP3, Xvid, AC-3 en andere video- en audioformaten, evenals multi-coreprocessors. Het onbetwiste voordeel van het programma is de beschikbaarheid: u kunt DVDStyler volledig gratis downloaden van open source.

Stap 3

Super DVD Creator (9 MB): U kunt een schijf samenstellen en er een menu mee maken. Het programma heeft drie modules: een dvd maken op basis van videobestanden, een menu toevoegen, het resultaat naar een schijf schrijven. Elk van de modules kan afzonderlijk worden uitgevoerd.

Stap 4

Video DVD Maker Pro (10 MB) kan de gebruiker niet behagen met een verscheidenheid aan sjablonen (er zijn slechts 5 achtergrondafbeeldingen in de programmabibliotheek), maar de programma-interface is Russified, wat het gemakkelijker maakt om menu's te maken, bovendien de makers van Video DVD Maker Pro zorgde voor de mogelijkheid om een hoes voor een schijf te maken: deze wordt automatisch gemaakt en weerspiegelt de achtergrondafbeelding van het menu en de naam van de schijf. Het programma is gebouwd in de vorm van een wizard, waarbij u een achtergrondafbeelding voor het menu moet selecteren en het type project moet aangeven.

Stap 5

DVD-lab PRO (33 MB): Dit programma richt zich op individuele elementen en effecten voor menuknoppen. Dankzij DVD-lab PRO kunnen menu-items in een zogenaamde veilige zone worden geplaatst en kun je de links ertussen bekijken. Bovendien kunnen menu-items worden verwisseld en kunnen er opdrachten aan worden toegewezen.

Stap 6

Met DvdReMake Pro (33 MB) kunt u een kant-en-klaar menu voor een schijf bewerken.

Aanbevolen: