Hoe Het Moederbord Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Moederbord Aan Te Sluiten?
Hoe Het Moederbord Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Het Moederbord Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Het Moederbord Aan Te Sluiten?
Video: Hoe een sluiting in een laptop moederbord te vinden 2024, April
Anonim

Het eerste dat u moet doen bij het handmatig monteren van een thuiscomputer, is om het moederbord, de processor en de koeler aan te sluiten en pas daarna harde schijven, verschillende schijven en andere apparaten te installeren voor comfortabel werken. En als er instructies zijn geschreven over het aansluiten van extra apparatuur op een computer, moet u stilstaan bij het aansluiten van een moederbord.

Eerst moet je het moederbord, de processor en de koeler installeren
Eerst moet je het moederbord, de processor en de koeler installeren

instructies:

Stap 1

Plaats het moederbord op een vlakke, harde, horizontale ondergrond. Het eerste dat erop moet worden geïnstalleerd, is een processor en een koeler. De centrale processor is zo geïnstalleerd dat hij, met alle antennes aan de onderkant, duidelijk samenvalt met de sleufgaten op het moederbord. Er zijn geen gaten aan een of meer zijden van de sleuf - dit is speciaal gedaan om de installatie te vergemakkelijken. Nadat de processor in de sleuf is gevallen, drukt u deze naar beneden met de hendel aan de zijkant. De klemkracht mag niet te groot zijn.

Stap 2

Vergeet niet om de zool te smeren met thermisch vet voordat u de koeler erop installeert. Een kleine druppel koelpasta moet ook op de processor worden geperst voor een betere koeling tijdens het gebruik. Afhankelijk van de aanpassing wordt de koeler bevestigd met speciale sloten, clips of schroeven. Omgaan met hen is niet moeilijk. Controleer na installatie of de koeler goed vastzit.

Stap 3

In de systeemeenheid kan een moederbord met een processor en koeler worden geïnstalleerd. Aan de binnenkant van de tegenoverliggende behuizing bevinden zich plastic bevestigingsmiddelen die moeten worden uitgelijnd met de overeenkomstige gaten op het moederbord. Als het bord goed is geplaatst, hoort u klikken op deze bevestigingen. Controleer of het moederbord goed vastzit. Het mag niet van het lichaam af bewegen of buigen.

Stap 4

Je moet het moederbord aansluiten op de voeding na het installeren van de videokaart en RAM. Aangezien deze apparaten eerst door de computer worden gedetecteerd, zal het systeem zonder deze apparaten niet opstarten en zal het moeilijk zijn om de prestaties van het moederbord te beoordelen.

Aanbevolen: