Hoe Maak Je Twee Cursors

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Twee Cursors
Hoe Maak Je Twee Cursors

Video: Hoe Maak Je Twee Cursors

Video: Hoe Maak Je Twee Cursors
Video: How to get two mouse pointers on windows? 2024, Mei
Anonim

Het implementeren van het gebruik van twee cursors op één computer is softwarematig nogal problematisch. Aangezien twee cursors ook zelden tegelijk worden gebruikt, ontwikkelt niemand serieus software om deze functie te ondersteunen.

Hoe maak je twee cursors
Hoe maak je twee cursors

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - twee muizen.

instructies:

Stap 1

Download en installeer op uw computer het programma ASTER, Wmprogram, BeTwin of andere hulpprogramma's met een soortgelijk doel. Download alleen van officiële ontwikkelaarsservers. Lees voor de installatie aandachtig de basisprincipes van het gebruik van deze software, of deze geschikt is voor de functies die u gewoonlijk op uw computer gebruikt. Houd er ook rekening mee dat het niet wordt aanbevolen om deze programma's in games te gebruiken, omdat de bedieningsfuncties van beide aanwijsapparaten vaak mislukken.

Stap 2

Laat u bij het kiezen van een programma in de eerste plaats leiden door de systeemvereisten voor de implementatie van het gebruik van twee aanwijsapparaten, aangezien de implementatie van programma's vaak vereist dat een computer een goede videokaart en voldoende RAM heeft. Als tijdens het gebruik van dergelijke programma's bepaalde ongemakken optreden, vervang ze dan door analogen.

Stap 3

Houd er rekening mee dat er nogal wat echt werkende programma's zijn die gelijktijdige werking van twee cursors bieden, en sommige ervan zijn nog in ontwikkeling, wat de aanwezigheid van bugs in hun releases impliceert.

Stap 4

Houd er rekening mee dat in de meeste gevallen programma's die de werking van twee cursors tegelijkertijd ondersteunen, meestal zijn ontworpen voor nieuwere versies van Windows-besturingssystemen - Vista en Seven. In gevallen waarin u een Windows XP-besturingssysteem hebt geïnstalleerd, kunnen programma's voor het maken van een virtuele desktop u helpen, maar dit zal niet erg handig zijn, gezien de kosten van systeembronnen die ze nodig hebben om taken uit te voeren. In dit geval is het ook niet overbodig om aandacht te besteden aan de programma's voor het verdelen van een videokaart, monitor, muis, enzovoort in twee of meer delen.

Aanbevolen: