Cursors Invoegen

Inhoudsopgave:

Cursors Invoegen
Cursors Invoegen

Video: Cursors Invoegen

Video: Cursors Invoegen
Video: Погружение в SQL+vba - Курс | Урок 20 | Курсор - CURSOR. Обработка таблицы Циклом | SQL+Excel 2024, Mei
Anonim

Om het uiterlijk van het besturingssysteem te verbeteren, wordt verschillende software gebruikt die de weergave van afbeeldingen kan veranderen wanneer het systeem opstart. Er zijn programma's die zijn ontworpen om zowel het hele ontwerp van de schaal als de afzonderlijke componenten te veranderen. Bijvoorbeeld bureaubladthema's of geanimeerde cursors.

Cursors invoegen
Cursors invoegen

Noodzakelijk

Cursor XP-software

instructies:

Stap 1

Een cursor is een labelelement op het scherm waarmee je verschillende acties kunt uitvoeren. Sinds de komst van de eerste grafische besturingssystemen heeft de cursor zich gevestigd als de meest winstgevende optie van de bestaande oplossingen op dat moment. U kunt de muiscursor wijzigen met speciale programma's, maar ook zonder deze te gebruiken. Bestanden met cursors hebben hun eigen formaat (cur). U kunt op uw computer geïnstalleerde cursorbestanden vinden op het volgende adres: C: WINDOWScursors. Het pad naar de map met cursors kan verschillen, afhankelijk van de naam van de systeemmap. In sommige gevallen verandert de Windows-map in WinXP, WinVista, Win7, enz.

Stap 2

Om nieuwe cursorbestanden aan het systeem toe te voegen, kopieert u de nieuwe cursors naar de bovenstaande map. Om deze cursors in te stellen als de belangrijkste cursors in het systeem, moet u de applet voor computermuisinstellingen uitvoeren. Als je een keuze hebt gemaakt voor Windows XP, klik dan op het menu "Start", selecteer "Configuratiescherm", dubbelklik in het geopende venster op het pictogram "Muis". Ga in het venster Muisvoorkeuren naar het tabblad Aanwijzers en selecteer de juiste cursorvariatie. Als cursorbestanden niet automatisch aan deze lijst worden toegevoegd, selecteert u een specifieke cursor, klikt u op de knop Bladeren en geeft u het pad naar het cursorbestand op. Vergeet na het selecteren en plaatsen van een nieuwe cursor niet op de knop "Toepassen" te klikken.

Stap 3

Als u het besturingssysteem Windows 7 gebruikt, selecteert u het gedeelte Personalisatie. Selecteer in de linkerbovenhoek Muisaanwijzers wijzigen. Alle volgende stappen zijn vergelijkbaar met de selectie van de cursor in Windows XP.

Stap 4

Maar standaardcursors kunnen geen speciale kleur aan uw bureaublad toevoegen, gebruik speciale programma's zoals Cursor XP. Dit programma heeft veel cursorthema's, zodat elke gebruiker iets origineels of ongewoons kan vinden. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, start u de applet voor computermuisinstellingen en gaat u naar het tabblad CursorXP. Hier kunt u elk ontwerp voor uw cursor kiezen. Heb je niet de juiste thema's? Download dan de website van dit programma en kopieer de thema's die je leuk vindt naar je harde schijf.

Stap 5

Nadat u de juiste cursorthema's hebt geladen, moet u op Toepassen en OK klikken. Om het uiterlijk van cursors te wijzigen, hoeft u uw computer niet opnieuw op te starten.

Aanbevolen: