Cursors Instellen

Inhoudsopgave:

Cursors Instellen
Cursors Instellen

Video: Cursors Instellen

Video: Cursors Instellen
Video: T-SQL: CURSORКурсоры 2024, Mei
Anonim

Bij het werken met het besturingssysteem is de kwestie van decoratie en ontwerp van vensters, desktop en andere componenten altijd relevant geweest. Naast de thema's die je kunt installeren, kun je jezelf puzzelen door het uiterlijk van de cursors te veranderen. Misschien zijn de standaardcursors verouderd, of verveel je je gewoon met hun routine. Veel programma's op internet kunnen helpen bij het wijzigen van cursors.

Cursors instellen
Cursors instellen

Noodzakelijk

  • - muis instellingen
  • - CursorXP-software

instructies:

Stap 1

Het ontwerp van muisaanwijzers kan worden gewijzigd met of zonder gespecialiseerde programma's. De beste 3D-cursorthema's nemen veel RAM in beslag. Daarom is het onwenselijk om hoogwaardige en goed getekende cursors te installeren op zwakke computerconfiguraties. De cursorbestanden die bedoeld zijn voor uw besturingssysteem moeten worden gekopieerd naar de cursormap: C:\WINDOWS\Cursors.

Cursors instellen
Cursors instellen

Stap 2

Het is mogelijk om het uiterlijk van cursors eenvoudig te wijzigen met behulp van de muisinstellingen. Om de cursors te wijzigen, doet u het volgende: open het menu "Start" - "Configuratiescherm". Zoek in het geopende venster het gedeelte "Muis" - open het door te dubbelklikken op de linkermuisknop - het venster "Eigenschappen: muis" wordt geopend. Zoek in dit venster het tabblad "Aanwijzers" en selecteer in het gedeelte "Schema" in de vervolgkeuzelijst het thema voor uw cursor. Nadat je het gewenste thema hebt gekozen, klik je op "Toepassen" en vervolgens op "OK".

Cursors instellen
Cursors instellen

Stap 3

Als uw computer geen gebrek aan RAM heeft, download dan gerust het CursorXP-programma van internet. Met dit programma kunt u niet alleen het uiterlijk van uw muiscursors wijzigen, maar u ook helpen de cursors te bewerken die u leuk vindt. Het programma wordt geleverd met verschillende cursorthema's. Extra cursorthema's kunnen worden gedownload van de officiële website.

Voer na de installatie het programma uit en probeer elk cursorthema. U kunt het uiterlijk van uw cursors wijzigen met behulp van het programma, zowel in het programma als in de interface "Eigenschappen: Muis". Hoe deze interface te openen - geschreven in de bovenstaande paragraaf.

Aanbevolen: