Hoe Een Onbewerkt Bestandssysteem Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Onbewerkt Bestandssysteem Te Openen
Hoe Een Onbewerkt Bestandssysteem Te Openen

Video: Hoe Een Onbewerkt Bestandssysteem Te Openen

Video: Hoe Een Onbewerkt Bestandssysteem Te Openen
Video: Excel Pivot Tables van nul tot expert in een half uur + Dashboard! 2024, April
Anonim

Van tijd tot tijd kan elke computerapparatuur defect raken. De harde schijf is geen uitzondering. Bijvoorbeeld een situatie waarin het RAW-bestandssysteem is toegewezen aan de harde schijf. Bovendien heeft de gebruiker het bestandssysteem natuurlijk niet gewijzigd. Dit gebeurt in principe wanneer er een stroomstoring is, wanneer het niet mogelijk is om de computer op de gebruikelijke manier uit te zetten, of als gevolg van een virusinfectie van de computer.

Hoe een onbewerkt bestandssysteem te openen
Hoe een onbewerkt bestandssysteem te openen

Noodzakelijk

  • - een computer met Windows-besturingssysteem;
  • - Get Data Back-programma.

instructies:

Stap 1

U kunt niet werken met harde schijven waaraan dit bestandssysteem is toegewezen. Wanneer u een dergelijke partitie van de harde schijf probeert te openen, verschijnt er in de regel een venster met een melding over de opmaak ervan. Daarom is het noodzakelijk om het normale bestandssysteem te herstellen. Alleen dan krijgt u toegang tot de harde schijf.

Stap 2

Je moet het probleem oplossen op basis van de situatie. Als de harde schijf van het RAW-bestandssysteem de informatie bevat die u nodig hebt, kunt u proberen deze te herstellen. Probeer het gewoon, want niemand kan garanderen dat de informatie wordt hersteld.

Stap 3

Om te herstellen, hebt u het programma Get Data Back nodig. Download het van internet en installeer het op uw harde schijf. U kunt het programma niet installeren op een partitie van een harde schijf met een RAW-bestandssysteem.

Stap 4

Voer Gegevens terug ophalen uit. Selecteer in het programmamenu de harde schijfpartitie waaraan het RAW-bestandssysteem is toegewezen. Selecteer vervolgens het item "Informatieherstel". Houd er rekening mee dat het gegevensherstelproces erg lang kan duren.

Stap 5

Als u er niet in slaagde om gegevens te herstellen met het programma, maar er is informatie op de harde schijf die erg belangrijk voor u is, dan kunt u de speciale diensten van servicecentra gebruiken om informatie van harde schijven te herstellen. Al krijg je in dit geval geen 100% garantie.

Stap 6

Als er geen belangrijke informatie op de partitie van de harde schijf staat, is het veel eenvoudiger. Selecteer het bestandssysteem wanneer het dialoogvenster voor opmaakmeldingen verschijnt. Klik hiervoor op de pijl naast het venster en klik vervolgens op de knop "Start". Er verschijnt een venster met de mededeling dat alle gegevens worden verwijderd. Bevestig de opmaak door op OK te klikken. Na een paar seconden wordt de partitie van de harde schijf geformatteerd. Daarna zou het goed moeten werken. Mogelijk moet u uw computer opnieuw opstarten.

Aanbevolen: