Hoe Het Bestandssysteem Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Bestandssysteem Te Openen
Hoe Het Bestandssysteem Te Openen

Video: Hoe Het Bestandssysteem Te Openen

Video: Hoe Het Bestandssysteem Te Openen
Video: Linux-handleiding voor beginners 2024, Mei
Anonim

Een bestandssysteem is een specifieke volgorde die bepaalt hoe alle gegevens op een computer worden opgeslagen en georganiseerd. Gebruikers ondervinden vaak problemen bij het openen van een bepaald bestandssysteem.

Hoe het bestandssysteem te openen
Hoe het bestandssysteem te openen

Noodzakelijk

computer

instructies:

Stap 1

Om het bestandssysteem van de computer te openen, moet u standaard hardware gebruiken. In de regel is het bestandssysteem in het Windows-besturingssysteem niet complex, dus er zouden geen speciale problemen moeten zijn om het te openen. In principe zijn alle mappen en bestanden van het besturingssysteem verborgen voor de ogen van de gebruiker, zodat er geen schade is. Zodra u de computer aanzet, verschijnt er een snelkoppeling "Deze computer" op het bureaublad. Hiermee kunt u het bestandssysteem van het besturingssysteem invoeren.

Stap 2

Dubbelklik hiervoor met de linkermuisknop op deze snelkoppeling. Vervolgens ziet u alle lokale schijven die op deze computer beschikbaar zijn. Als u het Windows-bestandssysteem moet invoeren, klikt u op de "C"-schijf. In de regel worden alle bestanden op een bepaalde schijf verborgen. Om alle bestanden weer te geven, klikt u bovenaan het venster op de knop "Service". Ga vervolgens naar het tabblad "Mapopties". Klik op de knop "Bekijken".

Stap 3

Alle opdrachten die verwijzen naar mappen in het besturingssysteem staan hier. Om u alle systeembestanden en mappen te tonen, vinkt u het vakje aan naast Verborgen bestanden en mappen weergeven. Klik dan op de knop "Toepassen". Zodra u dit doet, sluit u onnodige vensters en controleert u de mappen op de C-schijf. In de regel moeten alle systeemcategorieën en bestanden worden weergegeven.

Stap 4

U kunt ook de Total Commander-software gebruiken. Je kunt het vinden op de officiële website van het programma. Download deze software naar uw computer en voer het uit. Dit programma toont volledig alle gegevens en mappen die op uw computer staan. U kunt door zowel systeembestanden als reguliere categorieën bladeren. U kunt ook de volledige structuur van verwisselbare media bekijken, maar probeer niets te verwijderen.

Aanbevolen: