Hoe Windows Op Geldigheid Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Op Geldigheid Te Controleren
Hoe Windows Op Geldigheid Te Controleren

Video: Hoe Windows Op Geldigheid Te Controleren

Video: Hoe Windows Op Geldigheid Te Controleren
Video: 2 ПРОСТЫХ СПОСОБА БЫСТРОЙ АКТИВАЦИИ Windows 10 ► ЛУЧШИЕ в 2021! 2024, Mei
Anonim

Verificatie van de authenticiteit van een gelicentieerd product is een verplichte procedure voor degenen die er echt om geven welke software ze gebruiken. Er zijn verschillende manieren om te controleren.

Hoe Windows op geldigheid te controleren
Hoe Windows op geldigheid te controleren

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Als uw besturingssysteem is gekocht als een zelfstandig softwareproduct in de originele verpakking van een computer of laptop, houd er dan rekening mee dat u een Microsoft Certificaat van Echtheid hebt. Het kan op geen enkele manier los van software worden verkocht. Een onderscheidend kenmerk van een echt certificaat is het 3D Voiles-systeem en beveiligingsthreads.

Stap 2

Als de bescherming van uw software holografische elementen op de schijf bevat, zorg er dan voor dat dit geen sticker is, aangezien in de originele versies het hologram is ingebed in het materiaal waaruit de optische drager is vervaardigd. Bovendien moet de binnenring van de Windows-schijf een extra hologram bevatten dat van kleur verandert wanneer de schijf wordt gekanteld. Als u merkt dat het loslaat, neemt u contact op met Microsoft voor vervanging van de software. In dit geval moet u een kassabon van de aankoop hebben.

Stap 3

Let op de aanwezigheid van beschermende elementen langs de randen van de schijf - dit is meestal typerend voor nieuwe softwareproducten. De buitenste spiegelring van dergelijke schijven moet, wanneer ze worden gekanteld, Microsoft-tekst bevatten, die verandert in Legitiem wanneer ze worden gekanteld.

Stap 4

Besteed speciale aandacht aan de verpakking - deze mag in geen geval tekst met typefouten, een wazige afbeelding of een afbeelding bevatten die niet overeenkomt met het gekochte product. Ook moet de doos met het besturingssysteem in de juiste vorm zijn en op een van de zijkanten informatie bevatten over het gekochte product, inclusief de naam en versie van het product.

Stap 5

Gebruik de officiële Microsoft-softwareondersteuningssite om te controleren welke versie van het besturingssysteem op uw computer is geïnstalleerd. Het heeft een speciaal gedeelte dat u helpt bij het controleren van Windows op geldigheid.

Aanbevolen: