Hoe U Uw Windows XP-licentie Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Windows XP-licentie Kunt Controleren
Hoe U Uw Windows XP-licentie Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Windows XP-licentie Kunt Controleren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Windows XP в 2021 не открываются сайты? Простое решение! Обновленный гайд и тест браузеров. 2023, Januari-
Anonim

Bij het kopen van software moet de gebruiker er zeker van zijn dat hij een gelicentieerd product koopt en geen illegale vervalsing. Gevallen van vervalsing van het besturingssysteem Windows XP komen vooral veel voor. Er zijn verschillende onderscheidende kenmerken van een gelicentieerd exemplaar van een Windows-besturingssysteem van vervalsing.

Hoe u uw Windows XP-licentie kunt controleren
Hoe u uw Windows XP-licentie kunt controleren

Het is nodig

  • - een computer;
  • - alle beschikbare documenten en verpakkingen van het besturingssysteem;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële Microsoft-site. Selecteer het menu-item Windows-verificatie in de rechterbovenhoek van het venster. Dit is niet helemaal betrouwbaar, aangezien veel illegale versies van vandaag deze controle kunnen doorstaan. Ze kunnen zelfs updates voor hen downloaden. Daarom is het beter om alternatieve methoden te gebruiken, bijvoorbeeld controleren op een licentiecertificaat.

Stap 2

Als je een OEM-licentie hebt (de optie wanneer een exemplaar van Windows als voorgeïnstalleerde versie op de computer beschikbaar is), let dan op de aanwezigheid van een gebruikerscertificaat, dat meestal op de computerbehuizing is geplakt. Het moet de naam van het softwareproduct en een licentiesleutel van 25 tekens bevatten.

Stap 3

Als u een product in doos - FPP hebt gekocht (het softwareproduct wordt geleverd als een distributiekit op een schijf, begeleidende documentatie, enz.), zoek dan het Certificaat van Echtheid op de doos. Het moet de naam van het product bevatten en de sticker in de doos bevat de licentiesleutel van 25 tekens.

Stap 4

Als u een kopie hebt voor het licentiëren van het geïnstalleerde besturingssysteem (GGK) van Windows XP Professional, controleer dan de aanwezigheid van een echtheidscertificaat op de pc-behuizing, die informatie moet bevatten over de productnaam en de licentiesleutel.

Stap 5

Als u een bedrijfslicentie hebt, controleert u of er een certificaat is dat op de computerbehuizing of op de doos kan worden geplakt als u een versie van Windows in een doos hebt gekocht.

Populair per onderwerp