Hoe Codes Te Gebruiken Op SIMS2

Inhoudsopgave:

Hoe Codes Te Gebruiken Op SIMS2
Hoe Codes Te Gebruiken Op SIMS2

Video: Hoe Codes Te Gebruiken Op SIMS2

Video: Hoe Codes Te Gebruiken Op SIMS2
Video: The Sims 2 | Мелочи, которых больше нет в Sims 3 и Sims 4! 2024, Mei
Anonim

Met cheats voor games kun je het ontwikkelingsproces van je personage aanzienlijk versnellen, snel bepaalde hoogten bereiken, enz. De Sims 2-game is geen uitzondering en er zijn ook codes voor.

Hoe codes te gebruiken op SIMS2
Hoe codes te gebruiken op SIMS2

Cheats worden al heel lang in games gebruikt. Het is dankzij hen dat de gebruiker gemakkelijk uit een moeilijke situatie kan komen, sneller geld kan besparen, de benodigde materialen kan krijgen, enz. Tegenwoordig zijn er codes voor bijna elk spel. Om ze te gebruiken, hoef je absoluut geen specifieke kennis te hebben. Natuurlijk kunnen ze in elk spel anders worden ingevoerd. Bijvoorbeeld, ergens moet je gewoon een woord op het toetsenbord schrijven, ergens moet je naar een speciale applicatie gaan en ergens de console openen.

Het proces van het invoeren van wachtwoorden in De Sims 2

In het geval van de Sims 2-game wordt de laatste optie gebruikt om codes in te voeren - waarden invoeren via de console. De console zelf zorgt voor interactie tussen de gebruiker en de computer en wordt niet alleen in games gebruikt. De console kan bijvoorbeeld in sommige programma's worden gebruikt om bepaalde waarden erin in te voeren en een specifiek resultaat te krijgen. De console zelf kan op verschillende manieren worden aangeroepen. In de meeste gevallen kan het worden opgeroepen door simpelweg op de "~"-toets op het toetsenbord te drukken. Minder vaak worden verschillende toetscombinaties gebruikt om te bellen. In het geval van het computerspel Sims 2 wordt de toetsencombinatie Ctrl + Shift + C gebruikt. Nadat de gebruiker alle drie de knoppen tegelijkertijd heeft ingedrukt, verschijnt een console voor het invoeren van codes in de linkerbovenhoek van het scherm. In het geval van verdere nutteloosheid, kan de console eenvoudig worden verborgen door op de Enter- of Escape-toets op het toetsenbord te drukken.

Functies van codes in het spel

Nadat de gebruiker de console heeft geopend, in de regel die verschijnt, is het noodzakelijk om de codewoorden voor de Sims 2 in te voeren. De codes in de originele versie van het spel (zonder add-ons) zijn eenvoudig genoeg om te begrijpen en zelfs een kind kan ze gemakkelijk onthouden. Elke set codewoorden brengt de speler: materiële beloningen (in het bedrag van $ 1.000 of $ 50.000), schakel de veroudering van hun in-game-personages uit, waardoor de duur van het spel wordt verlengd, wijzig de grootte van het personage, schakel censuur in of uit, verander het formaat van objecten en voer vele andere manipulaties uit met objecten en personages in het spel. Wat betreft de Sims 2 add-ons, de codes van de originele versie van het spel zullen iets anders zijn, wat betekent dat ze opnieuw moeten worden doorzocht.

Aanbevolen: