Hoe Codes In Te Voeren In Conter Strike

Inhoudsopgave:

Hoe Codes In Te Voeren In Conter Strike
Hoe Codes In Te Voeren In Conter Strike

Video: Hoe Codes In Te Voeren In Conter Strike

Video: Эволюция серии игр Counter-Strike (CS: 2000 - 2014) 2022, December
Anonim

Je hebt niet altijd het geduld om in je eentje games te spelen. Vaak gebruiken veel gamers de zogenaamde cheatcodes om snel en gemakkelijk wapens te verkrijgen, bepaalde parameters te wijzigen en extra modi in te schakelen.

Hoe codes in te voeren in Conter Strike
Hoe codes in te voeren in Conter Strike

instructies:

Stap 1

Schakel de ontwikkelaarsmodus in de toetsenbordinstellingen in. Om dit te doen, start u het spel en opent u vervolgens in het hoofdmenu de configuratie-instellingen van het programma. Het menu-item dat je nodig hebt, bevindt zich in het gedeelte "Toetsenbord" of "Besturing", afhankelijk van de versie van het spel.

Stap 2

Verander de toetsenbordindeling voor het invoeren van Latijnse tekens. Druk op de "Y"-knop en activeer in het venster dat verschijnt de invoermodus voor cheatcodes met het sv_cheats 1-commando.

Stap 3

Als je onzichtbaar wilt worden voor de oppositie in het spel, voer dan de Notarget cheat code in. Daarna word je niet meer aangevallen. Als u de zwaartekrachtwaarde wilt wijzigen of helemaal wilt verwijderen, gebruikt u de code sv_gravity 000 en vervangt u de gewenste waarde in plaats van nullen. Om de oorspronkelijke instelling van deze parameter te herstellen, herhaalt u de actie en vervangt u de waarde door 800.

Stap 4

Voer de cheatcode in voor snelle toegang tot munitie en wapens. Om dit te doen, opent u de console en schrijft u in de regel Impulse 101. Gebruik Impulse 203 om absoluut elk item in het spel te kunnen nemen.

Stap 5

Om het hoofdmenu te laden, voert u de Killserver-code in de regel in. Gebruik Noclip om de vaardigheid van het passeren van muren te activeren. Als je wilt dat alle actieve bots bestaande wapens mogen gebruiken, voer je bot_all_weapons, bot_allow_shotguns 0/1-annuleer deze modus in.

Stap 6

De bot_debug 0/1-code is verantwoordelijk voor het inschakelen en dienovereenkomstig uitschakelen van de debugger, gebruik deze als u deze specifieke modus moet configureren. Voer bot_kill in om alle bots op de server te doden.

Stap 7

Om de bescherming van mensen door bots in het Counter-Strike-spel te configureren, voer je de bot_defer_to_human 1 cheatcode in, om te annuleren, verander je gewoon de waarde in nul. Voer bot_join_team 1 in om de modus voor bots in te schakelen om de kamer alleen na mensen te betreden.

Populair per onderwerp