Flash-programma's Maken

Inhoudsopgave:

Flash-programma's Maken
Flash-programma's Maken

Video: Flash-programma's Maken

Video: Flash-programma's Maken
Video: ALAN BECKER - Бесплатные альтернативы Adobe Flash 2024, April
Anonim

Onder flash-programma's komen minigames voor een computer of mobiel apparaat vaker voor dan programma's voor andere doeleinden. Dit komt voornamelijk door de grafische oriëntatie van de flitser en enkele van de moeilijkheden bij het uitvoeren van complexe taken op de flitser. Om een flashprogramma te maken heeft u het programma SwishMAX nodig.

Flash-programma's maken
Flash-programma's maken

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Download de SwishMAX-software van de ontwikkelaarssite op https://www.swishzone.com/. Het neemt weinig ruimte in beslag - slechts 9 megabyte. Het programma is een betaald programma, dus zonder te betalen heb je slechts 15 dagen om ervoor te zorgen dat het handig is. Het is ook vermeldenswaard dat dergelijke software het beste kan worden geïnstalleerd in de hoofdmap van de lokale schijf waar het besturingssysteem van de pc zich bevindt.

Stap 2

Installeer het programma op de harde schijf van uw computer en voer het uit door te dubbelklikken op het startbestand. Het hoofdvenster van het programma ziet eruit als een afbeeldingseditor - het bevat een werkbalk en een gebied om te tekenen. Er is ook een tijdlijnkaderpaneel en een overzichtsstructuurpaneel.

Stap 3

Bestudeer de sectie Scène zorgvuldig - op de tabbladen Film, Vorm, Transformatie, Inhoud en andere worden de belangrijkste parameters van de gemaakte flash-film aangegeven. Teken een object in het tekengebied met behulp van de werkbalk. Om ervoor te zorgen dat een flashfilm de functies van een programma heeft, maakt u een knop van elke vorm en type. Om de reactie van de video op een muisklik in te stellen, gaat u naar het gedeelte Script van het lay-outvenster. Met behulp van het Browser / Netwerk-commando, het getURL (…) item, kunt u de reactie van de omleiding van de gebruiker naar elke pagina instellen.

Stap 4

Maak een html-pagina die uw flash-programma zal hosten met behulp van Bestand, Exporteren, HTML + SWF, of sla het project op als een swf-bestand via het menu Bestand - Exporteren - SWF. Je hebt je eigen fantasie en wat vrije tijd nodig om prachtige animaties te maken. Gebruik de SwishMAX-functionaliteit om de animaties te coderen. U kunt verschillende pagina's maken, maar vergeet niet dat een grote hoeveelheid afbeeldingen de internetverbinding belast.

Aanbevolen: