Flash-cursors Maken

Inhoudsopgave:

Flash-cursors Maken
Flash-cursors Maken

Video: Flash-cursors Maken

Video: Flash-cursors Maken
Video: Учебное пособие по Flash: создание собственного курсора! -HD- 2024, Mei
Anonim

Soms, wanneer u door sites op internet bladert, merkt u dat het uiterlijk van de cursor verandert. Dergelijke cursors kunt u zelf maken met behulp van flash-editors. Dan verandert het uiterlijk wanneer het uw pagina bereikt.

Flash-cursors maken
Flash-cursors maken

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - vaardigheden in het werken met flash-editors.

instructies:

Stap 1

Start Flash MX om uw eigen cursor in Flash te maken. Maak vervolgens een nieuwe clip met de toetsencombinatie Crtl + F8 of de bijbehorende opdracht in het menu Bestand. Teken vervolgens uw eigen Flash-cursor. Ga naar het hoofdpodium, voeg een clip uit de bibliotheek toe.

Stap 2

Klik op deze clip, druk op de sneltoets Ctrl + I. Voer in het instantiepaneel dat wordt geopend de optie Kursor in het veld Naam in. Stap 2 Voeg het volgende script toe aan deze filmclip: onClipEvent (laden) {Mouse.hide ("Deze regel is voor het verbergen van de cursor"); startDrag (kursor, true) (Deze regel bevestigt onze flash-cursor aan de verborgen muiscursor.”Druk op Crtl + Enter om te zien of u een flash-cursor hebt kunnen maken.

Stap 3

Importeer de afbeelding voor de cursor door op de toetsen Ctrl + R te drukken, bijvoorbeeld een driehoek. Selecteer de geïmporteerde afbeelding om een flitscursor van de afbeelding te maken en druk op F8.

Stap 4

Verplaats het registratiepunt naar links en omhoog. Schrijf cursor_mc voor de naam. Voeg vervolgens een nieuwe laag toe, klik op de F9-knop. Zet het punt naar links en naar boven. Bekijk het resultaat met de toetsencombinatie Crtl + Enter.

Stap 5

Maak een lus voor de flitscursor. Open hiervoor de bibliotheek met de toetsencombinatie Ctrl + L, klik met de rechtermuisknop op de cursor. Selecteer vervolgens Koppeling in het contextmenu. Vink het vakje aan in de opdracht Exporteren voor ActionScript. Ga vervolgens naar de Identifier-regel en voer Cursor in.

Stap 6

Voeg vervolgens het script op https://halyal.com/publ/2-1-0-53 toe aan de bestaande code. Sla uw wijzigingen op. De broncode voor het maken van uw eigen cursor in Flash kan worden gedownload via de volgende link https://halyal.com/Flash_uroki/cursor_as_3/CursorAS3.rar. Om de cursor aan een webpagina te koppelen, schrijft u het pad ernaartoe in de stylesheet.

Aanbevolen: