Flash-games Maken

Inhoudsopgave:

Flash-games Maken
Flash-games Maken

Video: Flash-games Maken

Video: Flash-games Maken
Video: Сохранение Flash-игр (также известное как «Жизнь после смерти Flash») | Фонарик 2024, April
Anonim

Tegenwoordig zijn veel gebruikers heel goed in staat om hun eigen flash-games te maken met behulp van speciale programma's - game-ontwerpers. Met de eerste programmeervaardigheden kun je eenvoudige spellen maken.

Flash-games maken
Flash-games maken

Noodzakelijk

Spelbouwer, computer met Windows-besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Installeer de game-constructor op je computer. Met behulp van het visuele menu voeren we alle opeenvolgende stappen uit om de software te installeren: kies het pad voor installatie, ga akkoord met de regels van de licentieovereenkomst, registreer op de website van de fabrikant en download de vereiste updates.

Stap 2

We starten het programma voor het maken van een flashgame. We activeren het tabblad "Instellingen" en kiezen een taal die handig is voor perceptie. Veel programma's hebben standaard Engels.

Stap 3

Spelsjablonen openen. Ze zijn gesorteerd op genre - arcadespellen, shooters, logische spellen en vele andere. Selecteer de gewenste en activeer deze met een dubbelklik van de muis.

Stap 4

Sleep objecten uit de secties Statische objecten en Animatieobjecten naar de geopende sjabloon. Creëer achtergrond, kies kleur en textuur. Gebruik het palet om de kleuren voor de objecten te matchen.

Stap 5

Controleer met de animatiespeler welke functies nog niet in gebruik zijn. Voeg hen toe. Stel de vereiste niveaus van karakterbewegingen in, bijvoorbeeld in arcadespellen of objecten in logische spellen.

Stap 6

Start de foutopsporing. In deze modus kun je het spel vanaf elk niveau voltooien om je prestaties te testen. Elimineer de gevonden fouten en controleer het spel opnieuw. Sla uw wijzigingen op.

Stap 7

Verzin een originele naam voor de flashgame. Schrijf er een korte aantekening bij. Maak aan het begin van het spel een opstartscherm met de maker van het opstartscherm. Sla alle wijzigingen op door de knop Opslaan te activeren.

Aanbevolen: