Een Flash-header Maken

Inhoudsopgave:

Een Flash-header Maken
Een Flash-header Maken

Video: Een Flash-header Maken

Video: Een Flash-header Maken
Video: New Pcenginefx.com flash banner 2024, Mei
Anonim

Om de aantrekkelijkheid van uw site te vergroten, wordt aanbevolen om een Flash-afbeelding in de header te installeren. Als gevolg hiervan krijgt u een levendige en gedenkwaardige bron. Tegelijkertijd moet u voorzichtig zijn, zodat het resulterende effect niet onhandig en vervelend wordt. Iedereen kan een flash-header maken; het is voldoende om de basisprincipes van webprogrammering en het werken met grafische editors te kennen.

Een flash-header maken
Een flash-header maken

Noodzakelijk

Beheerdersrechten op de site, grafische editor, internettoegang

instructies:

Stap 1

Kies een animatie-afbeelding die het hoofdbestanddeel van uw flash-header wordt. De afmetingen moeten overeenkomen met de breedte van de pagina's van de site. Meestal is dit 900 pixels breed, maar 150 pixels zijn voldoende voor de hoogte. De geselecteerde afbeelding mag niet contrasteren met het ontwerp van uw site.

Stap 2

Maak zelf een flash-afbeelding voor de header. Om dit te doen, kunt u elke grafische editor gebruiken voor het maken van animatieafbeeldingen. Photoshop of Sothink SWF Easy is bijvoorbeeld voldoende. Hoewel de eerste voor beginners moeilijk te begrijpen kan zijn, heeft de tweede lichtgewicht tools en vereist geen speciale kennis van jou. Wie geen extra applicaties op zijn computer wil installeren, kan gebruik maken van online editors zoals FotoFlexer.

Stap 3

Maak een statische afbeelding op basis van de animatieafbeelding, die nodig is als de flash player niet is geïnstalleerd in de browser van de sitebezoeker. Als gevolg hiervan zou u twee bestanden moeten hebben met de swf-extensie voor animatie en jpg,.

Stap 4

Open de code van het index.php-bestand in de editor-modus. Zoek het blok voor de koptekst. Het lijkt op:

Stap 5

Gebruik de extensie The Flash Module als uw site is gebouwd in het Joomla-systeem. In dit geval hoeft u de basisprincipes van webprogrammering niet te leren. Het is voldoende om de module in de bewerkingsmodus uit te voeren en in de instellingen een link naar een flash-afbeelding en zijn alternatieve statische afbeelding op te geven.

Aanbevolen: