Animatie Maken Via Flash

Inhoudsopgave:

Animatie Maken Via Flash
Animatie Maken Via Flash

Video: Animatie Maken Via Flash

Video: Animatie Maken Via Flash
Video: Adobe Flash Pro Animatie maken 2024, Mei
Anonim

Het is moeilijk om een site te vinden die geen geanimeerde banners en verschillende "live" tekeningen heeft. Op enkele uitzonderingen na is dit allemaal flash-animatie die u eenvoudig zelf kunt doen. Om dit te doen, heb je Macromedia Flash, internet, wat ruimte op de harde schijf en een beetje geduld nodig.

Animatie maken via flash
Animatie maken via flash

Het is nodig

  • - een computer;
  • - Macromedia Flash-programma;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Laad de browser en voer in de zoekbalk de naam van het programma in - Macromedia Flash. U krijgt veel links aangeboden, kies de meest recente versie en download het programma naar uw harde schijf. U kunt deze software ook downloaden van de site www.softportal.com. Installeer Macromedia Flash door het installatiebestand uit te voeren. Houd er ook rekening mee dat programma's van dit type moeten worden geïnstalleerd in de systeemmap van de lokale schijf op de computer

Stap 2

Voer het programma uit en maak een nieuw project door Openen, Flash-document te kiezen. Als u een programma in het Russisch heeft, wordt de naam van de tabbladen in het menu op een andere manier weergegeven. Er wordt een venster geopend waarin u uw video gaat maken. In het bovenste gedeelte bevat het de tijdlijn, aan de linkerkant - de tekenwerkbalk, in het midden - het gebied voor het maken van grafische objecten.

Stap 3

Maak een tekening met behulp van de tekenelementen in het paneel aan de linkerkant. Onder het werkgebied bevindt zich het eigenschappenpaneel, waar u de grootte van de video, achtergrondkleur, afspeelsnelheid en andere kunt instellen. In het onderste deel van het programmavenster vindt u ook het actiepaneel waar de Action Script-code is geschreven - dat wil zeggen, de logica van de bewegingen van objecten in de afbeelding wordt beschreven in een speciale taal. Je selecteert alle instellingen zelf, omdat je je moet concentreren op het visuele kijken.

Stap 4

Maak verschillende variaties van de hoofdafbeelding voor elk frame door op de F7-toets op uw toetsenbord te drukken. Speel de animatie af door op Ctrl + Enter te drukken. Sla de gemaakte animatie op door Bestand, Opslaan als te kiezen. Geef het project een naam. Voeg extra elementen toe door het programmamenu en de mogelijkheden ervan te verkennen, met behulp van de hulp van het programma of trainingscursussen die gemakkelijk te vinden zijn op internet.

Aanbevolen: