Een Lettertype Laden

Inhoudsopgave:

Een Lettertype Laden
Een Lettertype Laden
Anonim

Niet iedereen heeft genoeg standaard systeemlettertypen om te werken, dus het Windows-besturingssysteem ondersteunt het laden van extra elementen. Eenmaal geïnstalleerd, zijn ze ook beschikbaar voor gebruik door alle applicaties.

Een lettertype laden
Een lettertype laden

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Maak verbinding met internet en zoek het lettertype dat u nodig hebt op naam op internet. Nadat de zoekresultaten zijn weergegeven, selecteert u de gewenste optie en downloadt u de installatiebestanden van het lettertype naar een map op uw computer. Controleer de gedownloade bestanden op virussen, zelfs als u ze van een vertrouwde bron hebt gedownload.

Stap 2

Open het configuratiescherm van de computer en selecteer het menu-item "Lettertypen" (in Windows 7 moet u overschakelen naar de menupictogrammodus). Kopieer de lettertypebestanden uit de directory waar ze zich bevinden met de rechtermuisknop. Open de lettertypemap en kies de actie "Invoegen". Wacht tot het kopiëren is voltooid.

Stap 3

Wanneer gedownloade lettertypen als hiërogliefen in een menu of teksteditor verschijnen, download dan extra taalversies ervan, aangezien sommige alleen bedoeld zijn voor gebruik in het Cyrillisch of Latijn.

Stap 4

Download en installeer extra speciaal ontworpen hulpprogramma's om het werken met lettertypen te verbeteren. Registreer u ook op de fontzoeker-sites voor geavanceerde aanpassingsopties.

Stap 5

Als u een lettertype moet installeren op basis van een voorbeeld in een afbeelding, gebruik dan speciale online services om ze te selecteren op basis van een keuze aan antwoordopties uit de voorgestelde, bijvoorbeeld https://www.identifont.com/. U kunt ook naar de bron WhatTheFont?! (https://new.myfonts.com/WhatTheFont/) om de naam van het lettertype te definiëren.

Stap 6

In gevallen waarin het lettertype dat in de gebruikelijke volgorde op uw systeem is geïnstalleerd, in geen enkel programma wordt weergegeven, bijvoorbeeld een grafische editor of browser, opent u de map met de installatiebestanden en kopieert u de lettertypen uit de juiste sectie in het Configuratiescherm van Windows.

Aanbevolen: