Hoe Een Lettertype In Een Word Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Lettertype In Een Word Te Installeren
Hoe Een Lettertype In Een Word Te Installeren

Video: Hoe Een Lettertype In Een Word Te Installeren

Video: Hoe Een Lettertype In Een Word Te Installeren
Video: How To Install New Fonts In Microsoft Word 2024, April
Anonim

Als de standaardlettertypen van het Microsoft Office Word-programma niet genoeg voor u zijn, kunt u hun lijst diversifiëren door extra lettertypen aan het programma toe te voegen. Alle activiteiten zijn binnen enkele minuten voltooid.

Hoe een lettertype in een Word te installeren
Hoe een lettertype in een Word te installeren

Noodzakelijk

Computer, internettoegang

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u een set lettertypen hebben die in het programma moeten worden geladen. Als je ze hebt, is het goed, als je nog geen lettertypen hebt, kun je ze altijd krijgen. Open hiervoor de startpagina van een willekeurige zoekmachine. In het verzoekveld moet u iets invoeren als 'download lettertypen voor het woord'. Onder de resultaten van de uitgifte kunt u de optimale set voor uzelf kiezen en deze naar uw computer downloaden. Meestal worden lettertypen gedownload in archieven, dus na het downloaden moet u het archief uitpakken in een nieuwe map.

Stap 2

Lettertypen in het programma laden. Open het startmenu en ga naar het configuratiescherm. Klik aan de linkerkant op de functie "Overschakelen naar categorieweergave". Selecteer vervolgens het gedeelte "Vormgeving en thema's". Nadat je het hebt geopend, let je op het linkerdeel van het venster dat wordt geopend. Klik in het veld "Zie ook" op de link "Lettertypen". Kopieer de inhoud van de onlangs uitgepakte map naar de geopende map. Als het systeem u tijdens het kopiëren meldt dat een bepaald lettertype al bestaat, annuleert u de vervanging ervan. Sluit het venster nadat u op het einde van het kopiëren hebt gewacht.

Stap 3

Het lettertype instellen in het Word. Open de Microsoft Office Word-toepassing en klik vervolgens op het tabblad "Home", dat bovenaan het programma wordt weergegeven. Vervolgens moet u op het vak klikken dat het huidige lettertype weergeeft. Uit de lijst die verschijnt, kunt u niet alleen standaardlettertypen selecteren, maar ook de lettertypen die u zelf hebt geïnstalleerd. Bekijk hiervoor rechtstreeks de naam van een bepaald lettertype.

Aanbevolen: