Hoe Schrijf Je In Een Mooi Lettertype

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je In Een Mooi Lettertype
Hoe Schrijf Je In Een Mooi Lettertype

Video: Hoe Schrijf Je In Een Mooi Lettertype

Video: Hoe Schrijf Je In Een Mooi Lettertype
Video: Handlettering, hoe doe je dat? - Handletteren voor Beginners | CreaChick 2024, Mei
Anonim

Bij het opmaken van tekst op een website of blog is de standaardinstelling een bepaald lettertype in zijn "pure" vorm: geen onderstrepingen, een bepaalde kleur (meestal zwart), niet vet en niet cursief. Maar voor artistieke doeleinden en om de aandacht te vestigen op bepaalde plaatsen in de boodschap (bijvoorbeeld poëzie), kan de auteur een andere versie van het huidige lettertype gebruiken, of zelfs een ander type lettertype.

Hoe schrijf je in een mooi lettertype
Hoe schrijf je in een mooi lettertype

instructies:

Stap 1

Let op de illustratie. Na het gedeelte "text face =" van de tag wordt de naam van het lettertype in het Engels aangegeven. Plaats de eerste tag vóór de opgemaakte tekst en de tweede na de tekst. Houd er rekening mee dat dit ontwerp nog steeds geen lettertypevariaties gebruikt (vet, onderstrepen, cursief).

Stap 2

In de volgende afbeelding worden meerdere lettertypewijzigingen tegelijk gebruikt. In volgorde van tags: lettertypenaam Times New Roman, letterkleur rood, lettertype met twee pixels verhoogd, lettertype cursief. In plaats van een numerieke aanduiding van een kleur, kunt u gewoon een Engels woord gebruiken, u kunt ook de kleur zelf vervangen.

Stap 3

Tags gebruikt in de derde afbeelding: lettertypenaam, onderstreept, vetgedrukt, cursief. In dit geval verandert de kleur niet.

Aanbevolen: