Hoe Maak Je Een Lettertype Zoals Een Typemachine?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Lettertype Zoals Een Typemachine?
Hoe Maak Je Een Lettertype Zoals Een Typemachine?

Video: Hoe Maak Je Een Lettertype Zoals Een Typemachine?

Video: Hoe Maak Je Een Lettertype Zoals Een Typemachine?
Video: Adobe Premiere Pro Tutorial: Typewriter Text Effect Animation (How to / Essential Graphics) 2024, April
Anonim

Met Windows Tools kunt u externe lettertypen gebruiken om documenten en afbeeldingen in verschillende stijlen te maken. Om de gewenste tekenset in te stellen, wordt de geautomatiseerde interface gebruikt die standaard in het systeem is geïmplementeerd. Om het lettertype in te stellen, zoals op een typemachine, moet u het TTF-bestand downloaden en naar de systeemmap kopiëren.

Hoe maak je een lettertype zoals een typemachine?
Hoe maak je een lettertype zoals een typemachine?

instructies:

Stap 1

Download een typemachine lettertype online. Tot op heden zijn er verschillende bronnen waarmee u tekensets kunt downloaden die gestileerd zijn voor verschillende typemachines. Ga naar de site die je leuk vindt en download het vereiste bestand.

Stap 2

Meestal worden lettertypen geleverd in RAR- of ZIP-archieven. Om de tekenset te installeren, moet u dit document uitpakken. Nadat de download is voltooid, klikt u met de rechtermuisknop op het resulterende bestand en selecteert u "Uitpakken". Selecteer de map waarin u de tekenset wilt uitpakken in het venster dat verschijnt en wacht op de extractieprocedure.

Stap 3

Nadat het uitpakken is voltooid, navigeert u naar de map waar de uitgepakte lettertypebestanden zijn opgeslagen. Klik op het TTF-document en selecteer de optie "Installeren". Nadat de bewerking is voltooid, wordt de vereiste tekenset naar het systeem gekopieerd.

Stap 4

Als u meerdere getypte lettertypen hebt gedownload, gebruikt u het hulpprogramma Lettertypen in Start - Configuratiescherm - Vormgeving en persoonlijke instellingen. Door naar dit gedeelte te gaan, ziet u alle bestanden die op uw systeem zijn geïnstalleerd.

Stap 5

Selecteer de typemachine-tekensets in de map waarin u het gedownloade archief hebt uitgepakt en verplaats ze naar het venster van het hulpprogramma Lettertypen. Nadat de bewerking is voltooid, worden alle bestanden geïnstalleerd en kunt u het managervenster sluiten.

Stap 6

Voer het programma uit waarmee u documenten bewerkt en maakt. Selecteer in het venster het lettertype dat u wilt gebruiken en begin met typen. De installatie van de typemachine-tekenset is voltooid.

Aanbevolen: