Hoe De Grootte Van De Monitor Te Verkleinen

Inhoudsopgave:

Hoe De Grootte Van De Monitor Te Verkleinen
Hoe De Grootte Van De Monitor Te Verkleinen

Video: Hoe De Grootte Van De Monitor Te Verkleinen

Video: Hoe De Grootte Van De Monitor Te Verkleinen
Video: QS CRM Tip 031 Scherm vergroten / verkleinen 2024, Mei
Anonim

Verschillende computers vereisen een ander ontwerp, evenals het instellen van parameters die verantwoordelijk zijn voor de grootte van de afbeeldingen op het scherm. In de besturingssystemen Windows XP en Windows Seven kunnen deze parameters in enkele minuten worden geconfigureerd, zelfs voor een beginnende gebruiker.

Hoe de grootte van de monitor te verkleinen
Hoe de grootte van de monitor te verkleinen

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Dergelijke bewerkingen op een computer kunnen een groot aantal keren worden uitgevoerd, terwijl verschillende technieken worden gebruikt. Om de grootte van het scherm op de monitor te verkleinen, klikt u met de rechtermuisknop in het werkgebied van de computer, dat wil zeggen alleen op het bureaublad. Er verschijnt een contextmenu voor je. Selecteer Eigenschappen. Vervolgens moet u naar het tabblad "Opties" gaan.

Stap 2

Er verschijnt een klein venster voor u met een volledige lijst van alle parameters die worden gebruikt om de monitor te configureren. Verplaats de schuifregelaar naar de gewenste kant om de monitorresolutie te wijzigen. Het systeem zal automatisch de parameters wijzigen. Als alles bij je past, moet je op de knop "Toepassen" klikken. Zodra u dit doet, worden alle parameters volledig opgeslagen.

Stap 3

Het is ook vermeldenswaard dat u in dit menu de kleurparameters van het systeem kunt wijzigen, die constant op de monitor worden weergegeven. Als u de achtergrond van uw computer wilt wijzigen, klikt u op het tabblad "Desktop". Er wordt een vrij grote lijst met afbeeldingen aangeboden die u kunt gebruiken om uw bureaublad te versieren.

Stap 4

Er is een andere manier om de monitorresolutie op een computer te wijzigen. In de regel worden alle bewerkingen op dezelfde manier uitgevoerd, alleen wordt het optiemenu op een andere manier opgeroepen. Klik op de snelkoppeling "Deze computer". Selecteer vervolgens in de rechter benedenhoek het tabblad genaamd "Configuratiescherm". Zoek vervolgens een snelkoppeling met de naam "Scherm". Klik erop met de rechtermuisknop. Nu kunt u de schermresolutie op dezelfde manier aanpassen als in het eerste geval. In de toekomst zult u geen problemen meer hebben met het configureren van de grafische parameters van het besturingssysteem op een personal computer.

Aanbevolen: