Hoe Een Mdf-schijfkopie Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mdf-schijfkopie Te Openen
Hoe Een Mdf-schijfkopie Te Openen

Video: Hoe Een Mdf-schijfkopie Te Openen

Video: Hoe Een Mdf-schijfkopie Te Openen
Video: Hoe CDI-bestanden te branden voor Dreamcast met ImgBurn OP DE JUISTE MANIER 2024, Mei
Anonim

Bestanden van het mdf / mds-formaat worden aangetroffen wanneer u een schijfkopie moet uitvoeren, en een ervan is niet genoeg, u moet beide bestanden hebben, de ene groter, de andere erg klein, anders zult u niet slagen.

Hoe een mdf-schijfkopie te openen
Hoe een mdf-schijfkopie te openen

Noodzakelijk

  • PC met een geïnstalleerd programma voor het lezen van afbeeldingen - Alcohol 120%, daemon Tools of UltraIso
  • Twee bestanden met een schijfkopie - mdf en mds

instructies:

Stap 1

Gebruik speciale software om een schijfkopie van dit formaat uit te voeren, bijvoorbeeld de zeer populaire Daemon Tools. Nadat u dit programma op uw computer hebt geïnstalleerd, vindt u het in de lade. Het verschijnt daar bij het opstarten, zodat u elke keer dat u op het punt staat de schijfkopie te laden, hiervoor niet steeds opnieuw het benodigde programma hoeft uit te voeren. Om het mdf-bestand te openen, beweegt u de muis over het pictogram Daemon Tools, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u CD / DVD-ROM, koppelt u de afbeelding, zoekt u het gewenste bestand en klikt u op openen. De schijfkopie start op in de virtuele schijf, die u kunt vinden in de map Mijn computer. Een van de extra voordelen van dit programma is dat het een Lite-versie heeft, die helemaal gratis is.

Stap 2

Alcohol 120% is al jaren een waardig alternatief voor dit programma. U kunt dit programma zelfs gebruiken als uw computer niet krachtig genoeg is - dit programma laadt niet in de lade en verbruikt minder geheugen dan Daemon Tools. Om het mdf-bestand te openen, installeert u dit programma op uw computer en voert u het uit. Helaas is dit een shareware-programma en na het einde van de proefperiode wordt u gevraagd om het te activeren. Zonder dit zal Alcohol 120% niet werken. Let na het starten van het programma op het onderste paneel, waarin u een lijst met virtuele schijven ziet. Selecteer er een, beweeg de muis erover, klik er met de rechtermuisknop op en klik op Afbeelding monteren. Zoek daarna het bestand in het mds-formaat, want om mdf te downloaden, moet je het mounten, openen, waarna de schijfkopie wordt geladen.

Stap 3

Een ander programma met dezelfde functionaliteit is UltraIso. Het is in de eerste plaats bedoeld voor het bewerken van schijfkopieën, maar het kan ook worden gebruikt om ze te starten. Om dit te doen, gaat u na de installatie naar het programma, selecteert u het gereedschapsitem in het bovenste paneel, klikt u erop en klikt u in het menu dat wordt geopend op koppelen aan virtuele schijf. Selecteer het bestand dat je nodig hebt, klik op openen, waarna de schijfkopie in de virtuele schijf wordt geladen.

Aanbevolen: