Hoe Mdf-spelbestanden Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Mdf-spelbestanden Te Openen
Hoe Mdf-spelbestanden Te Openen

Video: Hoe Mdf-spelbestanden Te Openen

Video: Hoe Mdf-spelbestanden Te Openen
Video: MDF schilderen: hoe doe je dat? | Levis letscolour 2024, Mei
Anonim

Het mdf-formaat wordt gebruikt om cd- of dvd-schijfafbeeldingen op te slaan. In dit formaat kun je allerlei soorten games downloaden en installeren met speciale hulpprogramma's om met deze extensie te werken. Met deze programma's kunt u de werking van een cd-station emuleren en een virtuele afbeelding op een computer starten.

Hoe mdf-spelbestanden te openen
Hoe mdf-spelbestanden te openen

instructies:

Stap 1

Er worden verschillende programma's gebruikt om mdf-bestanden te openen, waaronder Daemon Tools, Alcohol 120%, MagicISO, enz. Een van de meest populaire applicaties is Daemon Tools - het programma ondersteunt een groot aantal formaten en kan met succes de installatie van de meeste games in mdf-formaat aan.

Stap 2

Download de applicatie van de website van de ontwikkelaar en installeer deze op uw computer. Onder de versies van het programma die op de site worden gepresenteerd, kunt u Lite kiezen - het is perfect voor een beginner, heeft voldoende functies en is gratis.

Stap 3

Na de installatie start u Daemon Tools met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad die tijdens het installatieproces is gemaakt. Na het downloaden van het programma, ziet u een interface voor het werken met afbeeldingsbestanden. Om je mdf-bestand met het spel toe te voegen, klik je met de linkermuisknop op de knop "Afbeelding toevoegen".

Stap 4

Geef in het venster dat verschijnt het pad naar de gameafbeelding op. Wacht daarna tot het einde van de schijfemulatieprocedure om het virtuele schijfmenu te starten. Als de emulatie is gelukt, ziet u een systeemmenu voor het kiezen van opties voor het werken met de schijf. Als het menu niet verschijnt na het koppelen van de afbeelding, dubbelklik dan op het pictogram van de geëmuleerde schijf onder in het venster Daemon Tools en wacht tot het menu dat in het mdf-bestand is geschreven, is geladen.

Stap 5

U kunt altijd meerdere schijven maken om met verschillende mdf-bestanden te werken. Gebruik hiervoor de knop "Virtuele DT-schijf toevoegen" in de Daemon Tools-werkbalk. U kunt de programmafuncties ook bedienen via het Windows-systeemvak. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram van de actieve toepassing in de rechterbenedenhoek van het Windows-paneel en selecteert u "Virtuele schijven". Klik op een van de vermelde stations en specificeer het pad naar het mdf-bestand van de game en installeer het vervolgens met behulp van de juiste instructies.

Aanbevolen: