Hoe Het Spel In Mdf-formaat Te Openen

Hoe Het Spel In Mdf-formaat Te Openen
Hoe Het Spel In Mdf-formaat Te Openen

Video: Hoe Het Spel In Mdf-formaat Te Openen

Video: Hoe speling in de boorkop verwijderen? Hoe een accuboormachine laten repareren? 2022, September
Anonim

Het is geen geheim dat je veel spellen op internet kunt vinden. Velen van hen worden gepresenteerd in het formaat van virtuele schijven met de extensies iso, nrg of mdf / mds. Om ze te openen, zijn er verschillende programma's. Sommige moeten worden gekocht en sommige kunnen gratis van internet worden gedownload.

Hoe het spel in mdf-formaat te openen
Hoe het spel in mdf-formaat te openen

instructies:

Stap 1

Een van die gratis programma's is het geliefde Daemon Tools. Het begrijpt alle virtuele schijfformaten, is gemakkelijk te gebruiken en neemt niet veel computerbronnen in beslag. Bovendien kan het schijfkopieën maken en ze naar schijf schrijven.

Stap 2

Om het te installeren, volg de link http://www.disc-tools.com/download/daemon klik op Downloaden. Nadat het programma is gedownload, voert u het uit en installeert u het volgens de instructies. Na de installatie moet de computer opnieuw worden opgestart

Stap 3

Na het opnieuw opstarten heeft u een virtuele dvd-rom in uw systeem, waarin u schijfimages kunt plaatsen. U kunt ermee werken op dezelfde manier als met gewone schijven. Om een ​​schijf te plaatsen (mounten), klikt u met de linkermuisknop op het ronde pictogram met een bliksemschicht in de lade. Selecteer de enige actieve regel met een stationsletter en zoek het bestand met het spel. Als je een afbeelding hebt in een ander formaat dan mds / mdf / mdx, selecteer dan in het gedeelte "bestandstypen" degene die je nodig hebt. Nu hoef je het spel alleen nog maar te installeren, want dat gebeurt vanaf een gewone schijf. Om de afbeelding te ontkoppelen, moet u met de linkermuisknop op het Deamon Tools-pictogram klikken en "Alle schijven ontkoppelen" selecteren. Zonder dit kunt u de afbeelding niet van uw harde schijf verwijderen.

Stap 4

Een alternatief voor Daemon Tools zou het Alcohol 120%-programma kunnen zijn. Het kan hetzelfde doen, maar het heeft een belangrijk nadeel: je moet betalen voor het gebruik ervan. U kunt er kennis mee maken op de officiële website van het bedrijf

Populair per onderwerp