Hoe Een Mdf-bestand Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mdf-bestand Te Openen
Hoe Een Mdf-bestand Te Openen

Video: Hoe Een Mdf-bestand Te Openen

Video: Hoe Een Mdf-bestand Te Openen
Video: Как открыть файл iso 2024, Mei
Anonim

Schijfbeelden opgenomen in mdf-formaat zijn niet alleen een bolwerk van piraterij, maar ook een goede manier om de levensduur van uw dvd-station te verlengen, waarvan de bronnen niet onbeperkt zijn. Nadat u dergelijke bestanden hebt gebruikt, hoeft u niet steeds opnieuw de originele schijf in het station te plaatsen.

Hoe een mdf-bestand te openen
Hoe een mdf-bestand te openen

Noodzakelijk

Disk Image-leessoftware: Alcohol 120%, Daemon Tools, UltraIso

instructies:

Stap 1

Wanneer u bestanden downloadt met de extensie mdf, let er dan altijd op dat dit vergezeld moet gaan van een ander bestand, veel kleiner van formaat - mds. Zonder dit kunt u zo'n schijfkopie niet starten.

Stap 2

Om bestanden van dit formaat te openen, moet u speciale software gebruiken. Alcohol 120% wordt beschouwd als een van de beste programma's van dit type. Installeer dit programma en voer het uit. Het heeft veel functies en instellingen, die gemakkelijk te begrijpen zijn. dit programma is ook in het Russisch, maar allereerst zou je geïnteresseerd moeten zijn in de virtuele schijven die dit programma maakt. Ze zijn te vinden in het onderste paneel van Alcohol 120%. Selecteer een van hen, klik met de rechtermuisknop en vervolgens op - "Mount image", waarna u een bestand met de extensie mds moet vinden om het uit te voeren.

Stap 3

Er zijn veel alternatieven voor Alcohol 120%, maar de meeste gebruikers geven de voorkeur aan Daemon Tools. Om het te gebruiken, installeert u de Lite-versie van dit programma op uw computer. Het voordeel is dat het helemaal gratis is, en je zult waarschijnlijk niet eens merken dat sommige functies ontbreken. Eenmaal geïnstalleerd, is dit programma te vinden in de lade naast de klok - het heeft een bliksemschichtpictogram. Klik er met de rechtermuisknop op. Er wordt een menu geopend, wijs naar Virtuele cd / dvd-rom en vervolgens Afbeelding koppelen. Selecteer het mds-bestand, waarna het op dezelfde manier als in Alcohol 120% in de virtuele schijf wordt geladen.

Stap 4

UltraIso kan ook worden onderscheiden van andere programma's die vergelijkbare functies ondersteunen. Ondanks de naam kan dit programma niet alleen iso-bestanden openen, maar ook mdf-bestanden en vele andere. Na de installatie start u dit programma en gaat u naar de werkbalk door op Koppelen op virtuele schijf te klikken. Selecteer het gewenste bestand en download het. Het verschijnt nu in de virtuele schijf, die u kunt vinden door naar de map Mijn computer te gaan.

Aanbevolen: