Een Video Transcoderen Voor Een Speler

Inhoudsopgave:

Een Video Transcoderen Voor Een Speler
Een Video Transcoderen Voor Een Speler

Video: Een Video Transcoderen Voor Een Speler

Video: Een Video Transcoderen Voor Een Speler
Video: IP Video Transcoding 2024, April
Anonim

Het komt vaak voor dat het vereiste videobestand niet wordt afgespeeld op een dvd-speler of een andere mediaspeler. In dit geval is het probleem eenvoudig op te lossen: u hoeft alleen maar de video te converteren naar een formaat dat leesbaar is voor uw speler.

Een video transcoderen voor een speler
Een video transcoderen voor een speler

Noodzakelijk

  • - video bestand;
  • - Video Convert Premier- of FormatFactory-programma;
  • - computer.

instructies:

Stap 1

Voordat u aan de slag gaat met een videobestand, moet u de gebruiksaanwijzing van de speler zorgvuldig bestuderen en nagaan welke formaten deze leest.

Stap 2

Werken met Video Convert Premier. Voordat u bestanden gaat converteren, moet u het Video Convert Premier-programma op uw computer installeren (het zal niet moeilijk zijn om het op internet te vinden). Start de applicatie en geef op het bovenste paneel aan in welk formaat je het videobestand moet vertalen. Dit programma biedt verschillende opties: in avi, mp-4, 3gp, mpeg, mov, wmv, swf en andere. Selecteer het formaat dat bij uw speler past.

Stap 3

Voeg vervolgens het videobestand toe dat moet worden verwerkt aan het programma, waarvoor u voor het bovenste veld van het werkvenster op de knop "Bladeren" klikt. Open de map met het bestand en dubbelklik met de linkermuisknop om het aan het project toe te voegen. Geef op de tweede regel op waar de getranscodeerde video moet worden opgeslagen. Klik hiervoor op de knop Bladeren aan de rechterkant. Nu kunt u beginnen met het transcoderen van het bestand. Klik op de knop Converteren en wacht tot het proces is voltooid.

Stap 4

Werken met het programma FormatFactory. Voer de applicatie uit. Dit kan door op de snelkoppeling op het bureaublad te klikken (standaard wordt deze automatisch geïnstalleerd), of door op de "Start"-knop op het bureaublad te klikken en het gedeelte "Programma's" te openen.

Stap 5

Selecteer in het geopende venster aan de linkerkant het gedeelte 'Video'. Geef het formaat aan waarin u uw bestand moet vertalen. Zoek en klik in het nieuwe venster op de knop "Bestand", wijs naar de locatie van het videobestand voor transcodering en voeg het toe aan het project. Klik onderaan op de knop "Selecteren" en geef aan waar u het voltooide bestand wilt opslaan. Klik vervolgens op "OK" en ga naar de hoofdpagina van het programma.

Stap 6

Start de knop "Start" op het bovenste paneel en wacht tot het bestand is geconverteerd.

Aanbevolen: