Hoe Het Geluid Van Een Film Te Transcoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geluid Van Een Film Te Transcoderen
Hoe Het Geluid Van Een Film Te Transcoderen

Video: Hoe Het Geluid Van Een Film Te Transcoderen

Video: Hoe Het Geluid Van Een Film Te Transcoderen
Video: Lesbian Short Film 2021| Lgbt short film Lesbian Couple Love Story | Lesbian Love Song Romantic Film 2024, April
Anonim

Het gratis VirtualDub-programma is een uitstekende editor voor videobestanden. Het programma heeft een eenvoudige interface en een breed scala aan tools in de vorm van audio- en videocodecs. In dit programma kun je videofragmenten uitknippen, plakken, de afbeelding met filters bewerken en de audiotrack bewerken.

Het geluid van een film transcoderencode
Het geluid van een film transcoderencode

Noodzakelijk

VirtualDub-programma

instructies:

Stap 1

Download VirtualDub naar uw computer en installeer het op uw besturingssysteem. Je kunt het vinden op de website softodrom.ru of soft.ru. Probeer deze software te installeren op een lokale schijf waar het besturingssysteem van uw pc zich bevindt. Open het programma via de snelkoppeling op het bureaublad. Het VirtualDub-venster is leeg omdat u een videobestand moet toevoegen om te bewerken.

Stap 2

Open de film waarvan u de audiotrack wilt hercoderen. Om dit te doen, klikt u op het item Videobestand openen in het menu Bestand. Zoek in het dialoogvenster de map waar dit videobestand zich bevindt. We raden u aan een kopie van het bestand te maken voordat u wijzigingen aanbrengt in het origineel. Om het geluid van een videobestand te bewerken, klikt u op het menu-item Audio en selecteert u het item Conversie. Stel de vereiste parameters in: Sampling rate, Precision, Channels. Als u de track alleen met de codec hoeft te verwerken, wijzigt u de waarden niet.

Stap 3

Specificeer het type compressie in het menu Audio, item Compressie. Selecteer in het venster dat verschijnt het audioformaat - bijvoorbeeld de gebruikelijke mp3 met standaardparameters 128Kbps, 44100, Stereo. Merk op dat de waarden in de conversie- en compressievensters hetzelfde zijn. Schakel het selectievakje naast Synchroniseren met audio in het menu Opties in om de video- en audiocomponenten van uw film synchroon te houden. Ga dan naar het menu Bestand en klik op Opslaan als AVI. Schrijf de naam van de verwerkte kopie van de film en start het coderingsproces door op de knop Opslaan te klikken. Meestal moet u een kopie van het bestand maken en deze bewerken om het originele filmbestand ongewijzigd te laten. In dit geval kunt u tijdens het afspelen de kwaliteit van beide films vergelijken.

Aanbevolen: