Een Video Spiegelen In De Speler

Inhoudsopgave:

Een Video Spiegelen In De Speler
Een Video Spiegelen In De Speler

Video: Een Video Spiegelen In De Speler

Video: Een Video Spiegelen In De Speler
Video: How to Unflip Mirrored Videos with VLC 2024, Mei
Anonim

Soms is het bij het bekijken van een videobestand nodig om de afbeelding voor het gemak om te draaien. Dit kan met behulp van speciale functies die in de videospeler en het besturingssysteem zijn ingebouwd.

Een video spiegelen in de speler
Een video spiegelen in de speler

instructies:

Stap 1

Probeer het videobestand om te draaien terwijl u het online bekijkt door met de muis over de menubalk in de rechterbenedenhoek van het venster te gaan en de pijlknop te selecteren. Geef aan in welke richting het venster moet worden gedraaid - met de klok mee of tegen de klok in.

Stap 2

Vouw het venster met de video die wordt afgespeeld uit met behulp van de toegankelijkheidsfuncties van de speler. Ga naar het hoofdmenu van het programma en klik op de sectie genaamd "Afspelen" of "Bekijken". Dit is waar de gewenste functie zich meestal bevindt. De beschikbaarheid en werking kan variëren, afhankelijk van de gebruikte videobestandspeler. Het wordt meestal geleverd in de Media Player Classic-serie, die afzonderlijk of met een speciale set K-lite Codec-pakketten wordt geïnstalleerd.

Stap 3

Selecteer de richting waarin u de video wilt draaien. Houd er rekening mee dat de computer korte tijd kan vastlopen tijdens het bekijken van high definition-video. Dit wordt beïnvloed door de parameters en het vermogen van uw videokaart, wat mogelijk niet voldoende is om de bijbehorende actie snel uit te voeren. Ook hangt de snelheid van het uitvoeren van bewerkingen met videobestanden af van het processorvermogen en de hoeveelheid RAM. Zorg ervoor dat u de nieuwste videocodecs en stuurprogramma's op uw apparaten hebt geïnstalleerd.

Stap 4

Meestal is de verspreiding van de video in de speler van tijdelijke aard: de handeling moet worden herhaald wanneer het bestand de volgende keer wordt gestart. Gebruik speciale videobewerkingssoftware zoals Samsung PC Studio, Windows Movie Maker of andere om de positie van de gewenste video constant te maken met behoud van het effect. Open het bestand met het videoformaat vanuit het hoofdmenu van de applicatie en verander de richting van de video naar wens. Sla het bestand op en sluit het programma.

Aanbevolen: