Hoe Dvd Te Transcoderen Naar .avi

Hoe Dvd Te Transcoderen Naar .avi
Hoe Dvd Te Transcoderen Naar .avi

Video: Hoe Dvd Te Transcoderen Naar .avi

Video: How to convert DVDs to AVI format easily 2022, September
Anonim

Een veelgebruikt dvd-formaat voor het bekijken van video's met een speler is een goede zaak. Maar wat het bewerken van bestanden betreft, is het enigszins onhandig. Probeer het bestand naar avi te converteren om het probleem op te lossen.

Hoe dvd te transcoderen naar.avi
Hoe dvd te transcoderen naar.avi

Noodzakelijk

  • - Persoonlijke computer;
  • - dvd-bestand;
  • - het Nero-programma dat op de computer is geïnstalleerd;
  • - een programma dat video converteert.

instructies:

Stap 1

Een van de handigste en meest populaire programma's vanwege de eenvoud en veelzijdigheid van programma's is het Nero-product. Deze software werkt met de meeste verschillende formaten, maar het belangrijkste voordeel van het programma is dat het geweldig werkt met dvd. Het nadeel van Nero is dat het dit formaat niet rechtstreeks naar avi kan converteren. Maar bij gebruik van een extra converter is de taak in bijna enkele minuten opgelost.

Stap 2

Start het Nero-programma. Selecteer in het hoofdmenu het gedeelte "Foto's en video's" en navigeer vervolgens naar de categorie "Dvd-video hercoderen". U kunt meer te weten komen over de eigenschappen van deze optie door met de muis over de bijbehorende knop te gaan. De Nero Recode-toepassing waar u naartoe gaat door deze optie te selecteren, helpt u bij het converteren van het dvd-bestand naar mpeg-4-indeling.

Stap 3

Ga vanuit het item Dvd-video hercoderen naar het dialoogvenster Nero Recode. Selecteer in de lijst aan de rechterkant het gedeelte "Video importeren" en plaats het gewenste videobestand in het project. Let op: de video moet eerst op de harde schijf van de computer worden opgeslagen.

Stap 4

Wanneer het bestand in het programma verschijnt, selecteert u het item "Volgende" onderaan het paneel. Om het werk te voltooien, gaat u naar het proces van het opslaan van het bestand. Geef in het volgende venster de doelmap voor het bestand op een van de harde schijven van de pc op. Selecteer de optie "Branden" en wacht tot de bewerking is voltooid.

Stap 5

Gebruik een willekeurige converter om het resulterende mpeg-4-videobestand tijdens de conversie naar avi te converteren. Voor deze doeleinden zal een vrij eenvoudig te gebruiken programma "Format Factory" worden gebruikt, dat verschillende videobestanden kan wijzigen en converteren.

Stap 6

Start het programma, selecteer het item "All in avi" aan de linkerkant, voeg het naar Nero geconverteerde mpeg-4-bestand toe aan het project. Geef het pad op om het avi-bestand op te slaan en klik op de knop "Start". Wacht tot het proces is voltooid. Daarna kun je de video bekijken of ermee aan de slag. De beeldkwaliteit lijdt niet tijdens de conversie in twee stappen.

Populair per onderwerp