Een Notitieboek Kopiëren

Inhoudsopgave:

Een Notitieboek Kopiëren
Een Notitieboek Kopiëren

Video: Een Notitieboek Kopiëren

Video: Een Notitieboek Kopiëren
Video: 05 kopiëren 2024, April
Anonim

Het maken van een back-up is noodzakelijk om de maximaal mogelijke veiligheid van de informatie op de mobiel te garanderen. De notebook is misschien wel het meest waardevolle stukje informatie dat een telefoon heeft. Ongeacht waar uw contacten zich bevinden - op een mobiele telefoon of op een simkaart, zorg ervoor dat u een reservekopie maakt voor opslag op uw computer.

Een notitieboek kopiëren
Een notitieboek kopiëren

instructies:

Stap 1

De handigste synchronisatietool is de datakabel. Hiermee kunt u alle gegevens kopiëren die in het telefoongeheugen zijn opgeslagen. Veel telefoons ondersteunen het afzonderlijk overzetten van contacten als visitekaartjes, maar dit is onhandig en tijdrovend. Een datakabel, evenals stuurprogramma's en software voor het synchroniseren van uw telefoon met uw computer, worden meestal meegeleverd met uw telefoon. Anders kunt u een datakabel kopen bij elke mobiele winkel. U kunt stuurprogramma's en software op internet downloaden met behulp van een zoekmachine.

Stap 2

Download stuurprogramma's en installeer ze op uw computer. Houd er rekening mee dat er speciale stuurprogramma's zijn voor elk telefoonmodel, dus gebruik degene die bij uw telefoon past. De beste optie is om ze te downloaden van de website van uw telefoonfabrikant. Installeer ook de synchronisatiesoftware die geschikt is voor uw telefoonmodel. De software is in de regel geschikt voor een reeks modellen, dus u kunt veilig programma's downloaden en installeren die niet alleen voor uw telefoon zijn ontworpen, maar ook voor het hele assortiment mobiele telefoons, inclusief uw mobiele telefoon.

Stap 3

Sluit na het installeren van de drivers en software de datakabel aan op de computer. Zorg ervoor dat de batterij van uw telefoon volledig is opgeladen. Wacht tot het apparaat wordt herkend. Zorg ervoor dat de software de telefoon "ziet" - dit wordt aangegeven door het opschrift "verbonden". Zoek het gedeelte van het menu dat verantwoordelijk is voor contacten in het programma. Open de contacten in het telefoongeheugen en op de simkaart, selecteer vervolgens alle contacten en kopieer ze naar een bestand, of klik op de knop "Alles kopiëren" in het menu. Zodra je je contacten in een bestand hebt opgeslagen, koppel je je telefoon los. Nu kunt u altijd het telefoonboek bekijken dat op uw computer is opgeslagen door het programma te starten dat u voor de synchronisatie hebt gebruikt.

Aanbevolen: