Een Foto Kopiëren Van Een Computer Naar Een Schijf A

Inhoudsopgave:

Een Foto Kopiëren Van Een Computer Naar Een Schijf A
Een Foto Kopiëren Van Een Computer Naar Een Schijf A

Video: Een Foto Kopiëren Van Een Computer Naar Een Schijf A

Video: Een Foto Kopiëren Van Een Computer Naar Een Schijf A
Video: Bestanden kopiëren naar een USB stick op Windows 10 2024, April
Anonim

Dankzij de alomtegenwoordigheid van digitale camera's en computers is fotografie veranderd van een complexe professionele bezigheid in een massahobby. Tegenwoordig kan iedereen zijn eigen foto's maken en bewerken, zelfs degenen die alle fijne kneepjes van deze kunst kennen. Grafische bestanden van foto's nemen echter veel ruimte in beslag op de harde schijf van een computer, dus vroeg of laat moeten ze worden overgezet naar andere media.

Een foto kopiëren van een computer naar een schijf a
Een foto kopiëren van een computer naar een schijf a

Noodzakelijk

verwisselbare media: cd-rw-schijf, flashstation

instructies:

Stap 1

De beste media voor het opslaan van fotoarchieven zijn verwisselbare flashdrives (flashdrives) en compactdisks (cd's of dvd's). Het is heel eenvoudig om ermee te werken, het is alleen belangrijk om de juiste volgorde van acties aan te houden.

Stap 2

Om uw fotobestanden naar een cd te kopiëren, moet u eerst een leeg opnamemedium voorbereiden. Houd er rekening mee dat er onder de verscheidenheid aan cd's ook alleen-lezen schijven zijn voor eenmaal schrijven (CD-R) en herschrijven (CD-RW). Kies de laatste optie, dat is CD-RW. Je kunt ook kiezen voor dvd's, die zijn veel groter (de standaardgrootte is 4GB).

Stap 3

Plaats de voorbereide schijf in het optische station van de computer en zorg ervoor dat het systeem deze "ziet" en kan openen. Open hiervoor de map "Deze computer" op uw bureaublad en kijk naar het gedeelte "Apparaten met verwisselbare media". Als de nieuwe schijfnaam wordt weergegeven op het tabblad DVD-RW Drive, is alles in orde. Klik er voor de zekerheid op met de muis en zorg ervoor dat de computer het kan lezen.

Stap 4

Open de map op uw harde schijf waar u uw foto's opslaat en markeer de foto's die u wilt kopiëren. Om meerdere foto's tegelijk te selecteren, drukt u op de "Ctrl"-toets en terwijl u deze ingedrukt houdt, klikt u met de muis op alle benodigde bestanden. Druk vervolgens, zonder de toets "Ctrl" los te laten, op de letter "C" om de bestanden naar het klembord te kopiëren.

Stap 5

Open de map op de verwisselbare cd waar u de gekopieerde foto's wilt plaatsen, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Plakken" in het contextmenu dat wordt geopend. De fotobestanden worden naar de cd gekopieerd. Of houd de "Ctrl"-toets ingedrukt en klik om de letter "V" in te voegen.

Stap 6

Als de map op de verwisselbare schijf niet belangrijk voor u is, kunt u het gemakkelijker doen. Verzamel alle gekopieerde foto's op de harde schijf in één map en druk vervolgens op de rechtermuisknop. Selecteer in het contextmenu de regel "Verzenden" en geef als adres de schijf in het dvd-rw-station op.

Aanbevolen: