Een Telefoonboek Naar Een Computer Kopiëren

Inhoudsopgave:

Een Telefoonboek Naar Een Computer Kopiëren
Een Telefoonboek Naar Een Computer Kopiëren

Video: Een Telefoonboek Naar Een Computer Kopiëren

Video: Een Telefoonboek Naar Een Computer Kopiëren
Video: Android klembord: Kopiëren knippen en plakken 2024, Mei
Anonim

Als uw telefoon wordt gestolen, verloren gaat of niet kan worden teruggevonden vanwege technische schade, loopt u het risico uw telefoonboek dat in het geheugen van de telefoon is opgeslagen, te verliezen. Contacten op de simkaart zijn vaak niet voldoende, bovendien is het telefoonboek in het geheugen van de telefoon veel handiger. Om het telefoonboek indien nodig te kunnen herstellen, moet u het naar uw computer kopiëren.

Een telefoonboek naar een computer kopiëren
Een telefoonboek naar een computer kopiëren

instructies:

Stap 1

Om het telefoonboek naar uw computer te kopiëren, moet u uw telefoon synchroniseren met uw computer. Download synchronisatiesoftware en stuurprogramma's voor uw telefoon en koop een datakabel. Dit is alleen nodig als de softwareschijf en -kabel niet bij uw telefoon zijn geleverd.

Stap 2

Installeer stuurprogramma's en software. Afhankelijk van het telefoonmodel kunnen hiervoor verschillende stappen nodig zijn, maar de beste optie is om eerst de software te installeren. Sluit daarna de telefoon aan op de computer en installeer de stuurprogramma's voor de telefoon handmatig, waarbij u de installatie vanaf de opgegeven locatie kiest. Voer daarna het programma voor synchronisatie uit en zorg ervoor dat het de telefoon "ziet". Als dit niet het geval is, koppelt u uw telefoon los en sluit u deze opnieuw aan.

Stap 3

Zodra u uw telefoon met uw computer synchroniseert, gebruikt u het speciale menu op de simkaart om het telefoonboek naar uw computer te kopiëren. Zorg ervoor dat er voldoende batterijvermogen is om te kopiëren en ga aan de slag. Nadat u het telefoonboek op uw computer hebt opgeslagen, controleert u het om er zeker van te zijn dat het proces is gelukt. Koppel uw telefoon los met behulp van "Hardware veilig verwijderen".

Aanbevolen: