Hoe Mdf-bestand Uit Te Pakken

Inhoudsopgave:

Hoe Mdf-bestand Uit Te Pakken
Hoe Mdf-bestand Uit Te Pakken

Video: Hoe Mdf-bestand Uit Te Pakken

Video: Hoe Mdf-bestand Uit Te Pakken
Video: China Tools Aflevering 29, Dog-Hole klemmen 2024, Mei
Anonim

De mdf-extensie heeft bestanden die schijfkopieën zijn. Een schijfkopie is een exacte kopie van gegevens die met een speciaal programma van een dvd of cd zijn gehaald. Bestanden met de extensie mdf worden gebruikt wanneer het handiger is om een afbeelding via internet over te brengen in plaats van een echte kopie van een schijf over een lange afstand te verzenden. Tegelijkertijd, om met de afbeelding te werken zoals met een echte schijf, hoeft u deze niet naar een schijf te schrijven, het volstaat om de afbeelding in de virtuele schijf te plaatsen.

Hoe mdf-bestand uit te pakken
Hoe mdf-bestand uit te pakken

Noodzakelijk

Computer, Daemon Tools-programma, schijfkopie in mdf-formaat

instructies:

Stap 1

Allereerst heb je een virtuele diskettedrive nodig. Het is een programma dat de werking nabootst van een echt apparaat voor het lezen en schrijven van schijven. Een van de meest voorkomende programma's die de werking van een diskettestation emuleren, is Daemon Tools. Het programma heeft een gratis versie van Daemon Tools Lite, wat voldoende is om het mdf-bestand te openen. Download de nieuwste versie van Daemon Tools Lite van de officiële website van de ontwikkelaar.

Stap 2

Installeer Daemon Tools Lite op uw computer. Voer hiervoor het installatiebestand uit dat is gedownload van de site van de ontwikkelaar.

Stap 3

Klik op Volgende in de Welkom bij de installatiewizard. Bevestig de licentieovereenkomst door op de knop "Ik ga akkoord" te klikken. Selecteer in het volgende venster het item "Gratis licentie" en klik op de knop "Volgende". Vink het vakje "Integreren met Explorer" aan in het venster dat verschijnt om de te installeren componenten te selecteren en klik op de knop "Volgende". Klik op de knop "Installeren" in het venster dat verschijnt.

Stap 4

Wacht tot de installatie is voltooid en start uw computer opnieuw op. Na het opnieuw opstarten heeft uw computer nog een diskettestation - een virtuele.

Stap 5

Om een bestand met de extensie mdf te openen, dubbelklikt u erop met de linkermuisknop. De schijfkopie wordt dan automatisch op de virtuele schijf geïnstalleerd. Het proces van het installeren van een image op een virtuele schijf wordt mounten genoemd.

Stap 6

Nadat u de afbeelding op de virtuele schijf hebt gemonteerd, kunt u de inhoud ervan op dezelfde manier bekijken als de inhoud van een echte cd of dvd. Om dit te doen, start u "Computer" en opent u de virtuele schijf die erin verschijnt.

Stap 7

Dubbelklik erop om nog een afbeelding te koppelen. De geïnstalleerde afbeelding wordt automatisch uit de virtuele schijf gehaald en in plaats daarvan wordt automatisch een ander mdf-bestand geïnstalleerd.

Aanbevolen: