Hoe De Chauffeur Uit Te Pakken?

Inhoudsopgave:

Hoe De Chauffeur Uit Te Pakken?
Hoe De Chauffeur Uit Te Pakken?

Video: Hoe De Chauffeur Uit Te Pakken?

Video: Hoe De Chauffeur Uit Te Pakken?
Video: Sexy of niet? Hoe was het om vrachtwagenchauffeur te zijn in de jaren '70 en '80? | ANDERE TIJDEN 2024, Mei
Anonim

Het uitpakken van de driver op een computer is vrij eenvoudig. Omdat dergelijke software is ontworpen in een zelfuitpakkend archief, hoeft de gebruiker geen extra toepassingen op de pc te installeren om de stuurprogramma's uit te voeren.

Hoe de chauffeur uit te pakken?
Hoe de chauffeur uit te pakken?

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Zoals u weet, heeft elke regel zijn eigen uitzondering. Een soortgelijke verklaring kan ook worden toegeschreven aan het uitpakken van de chauffeur. Sommige bestanden kunnen bovendien worden gearchiveerd door archiveringsprogramma's. Om dergelijke stuurprogramma's uit te pakken, moet de gebruiker bepaalde software op zijn computer installeren, namelijk de WinRAR-archiver.

Stap 2

U kunt dit programma downloaden van internet. Om dit te doen, moet u met behulp van een zoekmachine een site selecteren waarmee u het programma naar uw computer kunt downloaden. Nadat u de WinRAR-toepassing hebt gedownload, wees niet lui om deze op virussen te controleren. Deze controle is vooral relevant als het installatiebestand is gedownload van een verdachte bron.

Stap 3

Om het WinRAR archiver-installatieprogramma op virussen te controleren, klikt u met de rechtermuisknop op de snelkoppeling. Begin in het geopende venster met het scannen van het bestand met een antivirusprogramma. Als er tijdens de scan geen bedreigingen worden gevonden, begint u met het installeren van de archiver. Als de antivirussoftware een bedreiging voor de beveiliging van uw computer detecteert, moet u dit installatieprogramma verwijderen en de prullenbak legen, en vervolgens het programma van een andere site downloaden.

Stap 4

Nadat u de archiver op uw computer hebt geïnstalleerd, opent u het stuurprogrammabestand en pakt u het uit in een aparte map. Voer vervolgens de snelkoppeling naar het stuurprogramma uit de map - deze wordt uitgepakt en op de pc geïnstalleerd. Als het stuurprogramma niet oorspronkelijk is gearchiveerd, kan het worden uitgepakt door er met de linkermuisknop op te dubbelklikken. Vergeet niet om uw bestanden te controleren op schadelijke software. Dit maakt uw computer veiliger.

Aanbevolen: