Hoe Afbeeldingsbestanden Uit Te Pakken

Inhoudsopgave:

Hoe Afbeeldingsbestanden Uit Te Pakken
Hoe Afbeeldingsbestanden Uit Te Pakken

Video: Hoe Afbeeldingsbestanden Uit Te Pakken

Video: Hoe Afbeeldingsbestanden Uit Te Pakken
Video: How to open any ISO ( Disc Image File) on Windows 7/8/10. 2024, Mei
Anonim

Schijfimages worden al heel lang door veel mensen actief gebruikt. Met deze bestanden kunt u gegevens van dvd-media in de oorspronkelijke vorm opslaan. ISO-bestanden zijn een soort archieven die zijn ontworpen om met bepaalde programma's te werken.

Hoe afbeeldingsbestanden uit te pakken
Hoe afbeeldingsbestanden uit te pakken

Noodzakelijk

  • - Daemon Tools Lite;
  • - 7z;
  • - Totale commandant.

instructies:

Stap 1

In eerste instantie zijn er speciale programma's voor het werken met ISO-images. Als u bestanden uit de afbeelding moet extraheren, installeer dan het Daemon Tools Lite-programma. Het wordt gratis verspreid. Om het programma te downloaden, gaat u naar de officiële website van de ontwikkelaars

Stap 2

Installeer de applicatie en start uw computer opnieuw op. Dit is nodig voor de volledige implementatie van het programma in het besturingssysteem. Zoek na het starten van het besturingssysteem het pictogram Daemon Tools in het systeemvak en dubbelklik erop met de linkermuisknop. Klik op de Plus-knop en geef de locatie op voor het opslaan van het ISO-bestand. Daarna verschijnt de naam bovenaan het werkvenster.

Stap 3

Klik erop met de rechtermuisknop en beweeg met de muis over de regel "Mount". Selecteer de virtuele schijf door met de linkermuisknop op de naam te klikken. Open een willekeurige bestandsbeheerder, bijvoorbeeld de standaard Windows Verkenner. Navigeer naar de lijst met bestanden op de virtuele schijf. Kopieer hun inhoud naar de gewenste map.

Stap 4

Als u het programma niet wilt gebruiken om met afbeeldingen te werken, installeer dan het 7z-hulpprogramma. Dit is een krachtig genoeg archiveringsprogramma waarmee u met veel formaten kunt werken. Klik met de rechtermuisknop op het ISO-bestand en selecteer "Openen met". Selecteer in het menu dat verschijnt het programma 7z File Manager.

Stap 5

Kopieer de vereiste gegevens uit het geopende venster. Voor snel werken met ISO-bestanden kun je verschillende beheerders gebruiken, bijvoorbeeld Total Commander. Installeer dit programma en gebruik het om de bestanden uit de afbeelding te extraheren. Houd er rekening mee dat deze hulpprogramma's niet geschikt zijn voor het maken van virtuele dvd-stations.

Aanbevolen: