Hoe Een Schijfkopie Uit Te Pakken

Inhoudsopgave:

Hoe Een Schijfkopie Uit Te Pakken
Hoe Een Schijfkopie Uit Te Pakken

Video: Hoe Een Schijfkopie Uit Te Pakken

Video: MacOS 11 Big Sur "How to disable startup sound on Macs" 2022, November
Anonim

Een schijfkopie is een bestand (of een reeks bestanden) dat de meest nauwkeurige kopie van gegevens en de structuur van hun plaatsing op elk medium bevat. Afbeeldingsbestanden en de bijbehorende bestanden hebben de extensies iso, nrg, mdf, mds, bin, cue, ccd, img, sub, enz. Om een ​​schijfkopie uit dergelijke bestanden te extraheren (meestal zeggen ze "aankoppelen"), moet u een speciaal ontworpen programma gebruiken.

Hoe een schijfkopie uit te pakken
Hoe een schijfkopie uit te pakken

instructies:

Stap 1

U moet een programma kiezen voor het mounten van een schijfkopie op basis van hoe u het gaat gebruiken. Meestal bevat het een kopie van een cd of dvd. Als u een afbeelding moet extraheren om dezelfde verwisselbare cd/dvd-schijf te maken, moet u op zoek naar een programma dat een afbeelding naar media kan schrijven. Er is een ander type programma's - ze maken een virtuele schijf en koppelen een afbeelding aan dit virtuele medium. De computer kan het verschil niet zien tussen zo'n virtueel apparaat en een gewone cd/dvd-lezer. Een van deze programma's heet Daemon Tools. Hieronder vindt u de volgorde van stappen bij het gebruik van dit programma.

Stap 2

Voer het Daemon Tools-programma uit en het pictogram ervan verschijnt in de lade - klik met de rechtermuisknop op het pictogram om het contextmenu te openen.

Stap 3

Vouw het gedeelte Virtuele cd/dvd-rom uit. Het bevat slechts één item - "Het aantal schijven instellen". Door de muisaanwijzer erop te plaatsen, kunt u het aantal virtuele apparaten selecteren dat u wilt maken. Om één schijfkopie te koppelen, volstaat één apparaat - klik op het juiste item en een plaat met het opschrift "Virtuele afbeeldingen bijwerken" verschijnt korte tijd op het scherm. Daarna wordt er nog een externe schijf toegevoegd in Windows Verkenner.

Stap 4

Klik nogmaals op het programmapictogram in de lade met de rechterknop en open dezelfde sectie "Virtuele CD / DVD-ROM" - nu zullen er twee items in staan. Beweeg de cursor over degene die begint met de woorden "Drive 0 …" en selecteer de regel "Mount image" in de vervolgkeuzelijst. Als gevolg hiervan wordt een dialoogvenster geopend voor het zoeken en openen van een bestand.

Stap 5

Zoek op uw computer de schijfkopie die u wilt koppelen en klik op de "knop, een menu voor het selecteren van verdere acties met de schijf waarvan u de afbeelding hebt aangekoppeld."

Populair per onderwerp