Hoe Het Spel Uit Te Pakken?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Uit Te Pakken?
Hoe Het Spel Uit Te Pakken?

Video: Hoe Het Spel Uit Te Pakken?

Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2022, December
Anonim

Een groot aantal games die nu op internet verschijnen, zijn verpakt in bestanden met de extensie.rar,.zip,.iso,.mdf. Een gewone gebruiker wordt dus geconfronteerd met het probleem van het uitpakken van games die bij deze archieven horen. Het blijkt dat om het spel te beginnen, het voldoende is om een ​​paar bekende programma's te installeren.

Hoe het spel uit te pakken?
Hoe het spel uit te pakken?

Het is nodig

Internet en software (WinRar, Daemon Tools)

instructies:

Stap 1

In feite zijn niet alle vermelde archiefformaten eigenlijk archieven. Bestanden met de extensies.iso en.mdf zijn afbeeldingen van de gekopieerde schijven. En dit wordt gedaan vanwege het feit dat sommige videogames niet starten zonder de aanwezigheid van een schijf in het cd / dvd-station. Als je een emulator voor originele schijven hebt, kun je altijd een nieuw spel uitpakken, installeren en spelen. Daarom moet u deze programma's installeren: WinRar en Daemon Tools. Distributies van deze programma's zijn altijd te vinden op internet.

Hoe het spel uit te pakken?
Hoe het spel uit te pakken?

Stap 2

Het is mogelijk om het spel uit het archief (extensie.rar en.zip) uit te pakken door het programma WinRar of WinZip te downloaden. Laten we het voorbeeld van het WinRar-programma eens nader bekijken - het aantal gebruikers van dit programma is groot. We hebben WinRar geïnstalleerd, laten we beginnen met het uitpakken van het spel. Dit kan op 2 manieren:

1. Start WinRar, zoek in de bestandsbeheerder (hoofdprogrammavenster) het bestand van het ingepakte spel. Selecteer deze door met de linkermuisknop te klikken. Klik op de werkbalk op de knop "Bestanden uit archief uitpakken", tweede van links. Geef in een nieuw venster dat wordt geopend de map op waar je je spel moet uitpakken. Klik OK. Het einde van het uitpakken is het verdwijnen van het venster voor het kopiëren van bestanden. Ga direct na het uitpakken van het spel verder met het installeren.

2. Zoek het verpakte spel in de Verkenner van je computer (Mijn Computer). Klik met de rechtermuisknop op het geselecteerde bestand, selecteer "WinRar" - "Bestanden uitpakken" of "Uitpakken naar huidige map", afhankelijk van waar u de spelbestanden wilt uitpakken. Klik op "Uitpakken naar huidige map" als je wilt dat de gamebestanden zich in dezelfde map bevinden. Door op "Bestanden uitpakken" te klikken, kun je het spel uitpakken volgens de hierboven beschreven methode.

Hoe het spel uit te pakken?
Hoe het spel uit te pakken?

Stap 3

Om het spel te installeren, dat zich in het schijfkopiebestand (extensie.mdf en.iso) bevindt, moet je het wijdverbreide Daemon Tools-programma installeren. Voer het programma uit. Een bliksemschichtpictogram dat in de lade verschijnt, geeft aan dat het programma is gestart. Klik met de rechtermuisknop op dit pictogram - "Virtual Drives" - "Drive" - ​​​​"Mount Image". In het geopende venster moet je de locatie van de afbeelding met het spel specificeren. Klik OK. U hebt zojuist een schijfkopie aangekoppeld.

Hoe het spel uit te pakken?
Hoe het spel uit te pakken?

Populair per onderwerp