Hoe Een Spel Te Starten Met Alcohol 120

Inhoudsopgave:

Hoe Een Spel Te Starten Met Alcohol 120
Hoe Een Spel Te Starten Met Alcohol 120

Video: Hoe Een Spel Te Starten Met Alcohol 120

Video: Hoe Een Spel Te Starten Met Alcohol 120
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Alcohol 120 is een van de meest populaire programma's voor het werken met virtuele schijven. Tegenwoordig hebben bijna alle games die van internet zijn gedownload de indeling van een virtuele schijf en zonder zo'n programma zijn dergelijke games gewoon onmogelijk te installeren. Met dit programma kunt u ook games spelen zonder een schijf in het optische station van uw computer te plaatsen.

Hoe een spel te starten met Alcohol 120
Hoe een spel te starten met Alcohol 120

Noodzakelijk

  • - schijf met het spel;
  • - Alcohol 120 programma.

instructies:

Stap 1

Lancering Alcohol 120. Als dit de eerste keer is dat u het programma uitvoert, moet u even wachten totdat het een virtuele schijf maakt. Plaats de schijf met het spel dat u met het programma wilt spelen in het optische station van uw computer.

Stap 2

Nadat de schijf met het spel in het station zit, selecteert u in het hoofdmenu van het programma de functie "Afbeeldingen maken". Met zijn hulp maakt u een virtuele kopie van de schijf die zich momenteel in het computerstation bevindt. In het eerste venster dat verschijnt, moet u de basisinstellingen maken.

Stap 3

Onderaan het programmavenster staat een parameter "Datatype". Klik op de pijl ernaast. Vink het vakje "Wijzig gegevenspositionering" aan. Ga na het invoeren van de parameters verder. Voer in het volgende venster de naam van de schijfkopie in en selecteer de map waarin de afbeelding wordt opgeslagen. Druk vervolgens op "Start". Wacht tot de voltooiing van het proces van het maken van de afbeelding van het spel. Na voltooiing verschijnt een meldingsvenster over het einde van de bewerking. Verwijder nu de schijf uit het station.

Stap 4

Selecteer vervolgens in het hoofdmenu van het programma de functie "Zoeken". Geef het pad naar de game-afbeelding op. Klik erop met de linkermuisknop en selecteer "Toevoegen". Keer terug naar het hoofdmenu van het programma. De afbeelding met het spel staat in het rechtervenster van het programma, klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer daarna "Mount to device" in het contextmenu. De afbeelding wordt gemonteerd. Het spel kan nu gelanceerd worden.

Aanbevolen: