Hoe Een Afbeelding In Alcohol 120 . Te Monteren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Afbeelding In Alcohol 120 . Te Monteren
Hoe Een Afbeelding In Alcohol 120 . Te Monteren

Video: Hoe Een Afbeelding In Alcohol 120 . Te Monteren

Video: Hoe Een Afbeelding In Alcohol 120 . Te Monteren
Video: How Activate Alcohol 120 full v2 0 3 Build 9903 2024, Mei
Anonim

Alcohol 120% wordt gebruikt om virtuele afbeeldingen van cd's en dvd's te maken. Het heeft een vrij brede functionaliteit waarmee u vertrouwd moet raken voordat u aan het werk gaat.

Hoe een afbeelding in Alcohol 120. te monteren
Hoe een afbeelding in Alcohol 120. te monteren

instructies:

Stap 1

Installeer het programma Alcohol 120% op uw computer (u kunt het kopen in computerwinkels of op internet op de officiële website van het ontwikkelaarsbedrijf). U kunt een standaardinstallatie uitvoeren of een reeds werkende draagbare versie naar uw harde schijf kopiëren. Bereid de cd of dvd voor waarnaar u de informatie wilt kopiëren en plaats deze in het dvd-station. Start het programma en ga naar het gedeelte "Beeldvorming" aan de linkerkant van het scherm. Door op deze knop te klikken, gaat u naar de volgende stap.

Stap 2

Stel de juiste instellingen in. Selecteer een leessnelheid die overeenkomt met uw schijfspecificaties. U kunt ook de vakjes naast de controlepunten aanvinken op leesfouten, snel overslaan van foutieve blokken, verbeterde sectorscanning, uitlezen van subkanaalgegevens, meten van gepositioneerde gegevens.

Stap 3

Wijzig de sectie Gegevenstype indien nodig. Standaard biedt het programma "aangepaste" gegevenstype-opties, maar het is het beste om automatische instellingen te kiezen. Nadat u de nodige wijzigingen hebt aangebracht, klikt u op Volgende.

Stap 4

Geef op waar de afbeelding van de gekopieerde schijf zich zal bevinden. Het is beter om hiervoor een aparte map aan te maken. Om het gemakkelijker te maken, schrijft u de naam (in Russische of Latijnse letters) in de juiste regel of laat u de optie gekozen door het programma.

Stap 5

Voer een schijfopruiming uit als u onnodige bestanden wilt verwijderen. Klik vervolgens op "Start" en wacht tot het kopieerproces is voltooid. Wanneer de schijfkopie is gebrand, wordt de schijf automatisch geopend en kunt u de schijf uitwerpen. Klik op Voltooien om het programma te sluiten.

Stap 6

Probeer de gemaakte afbeelding direct na het kopiëren op schijf te branden. Hiervoor kunt u de functie "Burn from image" gebruiken. Nadat u dit item hebt geselecteerd, markeert u de bestanden die u wilt branden, plaatst u een lege schijf in het station en klikt u op "Volgende" in een nieuw venster.

Stap 7

Na het opnemen van de afbeelding kunt u het afbeeldingsbestand direct verwijderen. Vink gewoon het vakje aan naast het bijbehorende label in het venster. U kunt de opgeslagen schijfkopie ook bekijken en ermee werken op uw computer nadat u deze op een virtuele schijf hebt gekoppeld door met de rechtermuisknop op het geselecteerde bestand te klikken. De gemaakte afbeelding neemt dezelfde hoeveelheid schijfruimte in beslag als de originele media, aangezien de kopie wordt gemaakt in een verhouding van 1: 1.

Aanbevolen: