Hoe Het Spel Te Installeren Met Behulp Van Alcohol

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Te Installeren Met Behulp Van Alcohol
Hoe Het Spel Te Installeren Met Behulp Van Alcohol

Video: Hoe Het Spel Te Installeren Met Behulp Van Alcohol

Video: Hoe Het Spel Te Installeren Met Behulp Van Alcohol
Video: Регистрация в игре Evolution land. Установка MetaMask. 2024, April
Anonim

Schijfkopieën worden vaak gebruikt om games te installeren. Het is een speciaal bestandsformaat dat een gewone schijf vervangt. Schijfkopieën worden gemaakt als de computer de game-cd niet kan uitvoeren met de drive (wanneer deze bijvoorbeeld defect is of ontbreekt).

Hoe het spel te installeren met behulp van Alcohol
Hoe het spel te installeren met behulp van Alcohol

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Alcohol 120% schijfemulatieprogramma.

instructies:

Stap 1

Download de vereiste schijfkopie van internet of maak deze vanaf uw bestaande schijf om het spel te installeren met Alcohol 120%. Om dit te doen, moet u het programma zelf downloaden en installeren. Volg de link naar de officiële website van het programma, selecteer de optie Download trial, wacht tot de download is voltooid.

Stap 2

Installeer het programma op uw computer. Om het spel op een computer te installeren zonder een schijf met alcohol, moet je een schijfkopie maken. Vervolgens moet de gemaakte of gedownloade afbeelding ofwel per e-mail worden verzonden, ofwel worden geüpload naar een bestandshostingservice, of worden gekopieerd naar een flashstation.

Stap 3

Start het Alcohol 120%-programma met behulp van de snelkoppeling op het "bureaublad" of via de snelstartbalk. Ga in het menu "Basisbewerkingen" naar het item "Afbeeldingen maken", selecteer in het venster dat verscheen het station waarin de schijf met het spel zich bevindt, stel de vereiste schijfleessnelheid in, druk op de startknop. Zodra de afbeelding is voltooid, selecteert u een locatie om deze op te slaan. Kopieer deze afbeelding met het programma Alcohol naar de computer waarop je het spel wilt installeren.

Stap 4

Voer het programma Alcohol 120% uit op de computer waarop u het spel wilt installeren vanaf de afbeelding. Maak een virtuele schijf aan, selecteer hiervoor het commando "Instellingen" - "Virtuele schijf" en stel het aantal schijven in. Klik op de knop "Ok". Ga vervolgens naar het menu "Basisbewerkingen" en vervolgens naar de opdracht "Afbeeldingen zoeken". Klik in het geopende venster bovenaan op de pijl en selecteer de map waarin de schijfkopie zich bevindt.

Stap 5

Klik vervolgens op de knop Geselecteerde toevoegen. Keer terug naar het hoofdprogrammavenster, de toegevoegde afbeelding verschijnt erin. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Mount to device" in het contextmenu. Ga daarna naar "Deze computer", open de gekoppelde schijf en start het installatieproces van het spel.

Aanbevolen: